Makumatka Georgiaan -kurssi, Joensuu
Sanonta ”georgialaiset elävät syödäkseen” kuvastaa ruoan tärkeyttä Georgian kulttuurissa. Runsas mausteiden ja kasvisten, erityisesti munakoison käyttö, on tyypillistä georgialaisessa keittiössä. Maut ovat yksinkertaisia, syviä, runsaita ja voimakkaita, mutta eivät tulisia. Kurssilla tulevat tutuiksi herkulliset georgialaiset pataruoat, hatsapurit, khinkalit ja monet muut maalle tyypilliset ruoat.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 klo 17.00–20.00
- Kurssi pidetään Marttakeskuksella, Koskikatu 5-7
- Kurssin hinta on 30 €, marttajäsenille 25 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
- Ohjeita_kurssilaisille_2021
- Kuinka ilmoittaudun kurssille_2021
- Ilmoittautuminen sulkeutuu viikkoa ennen kurssia