Takaisin tapahtumalistaukseen

Junnukokit, 7 – 12 vuotiaat, Annos Afrikkaa to 2.3.

Afrikka tarjoaa trendikkäitä makuja, rakkaudella valmistettua ruokaa ja yhdessä tekemisen iloa. Ruokaretki on sekoitus mielenkiintoisia makuja, mausteita ja raaka-aineita.  Kun ruokaa kokataan 54 eri maassa, ei ole olemassa yhtä yhtenäistä afrikkalaista keittiötä.

Arkiruoka tehdään usein viljatuotteista, vihanneksista ja palkokasveista. Vesistöjen äärellä käytetään kalaa ja muita meren antimia.

Välipalat ja jälkiruoat tehdään satokauden hedelmistä. Lihaa käytetään enimmäkseen juhlissa. Perinteiset juhlaruoat tehdään huolella ja aikaa säästämättä.  Afrikkalaiseen keittiöön kuuluu vahvasti yhteisöllisyys. Ruoka valmistetaan ja syödään porukalla. Jokaiselle riittää tehtävää; pilkottavaa, kuorittavaa tai hämmennettävää.

   

Tiedustelut  p. 050 309 2771/ Anne tai anne.lampela@martat.fi.

Kurssin hinta 15 €. Kurssimaksu paikanpäällä käteisella tai pankkikortilla.

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota halutessasi mukaan myös rasioita/astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Mahdolliset perumiset viimeistään 2 päivää ennen kurssia. Muuten perimme osallistumismaksun.
Ilmoita lapsen nimi, ikä, huoltajan yhteystiedot sekä lapsen mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin ollessa täynnä, voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi.  Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.