Takaisin tapahtumalistaukseen

Brasilian ruokakarnevaali

Brasilialaisen keittiön keskeisimpiä raaka-aineita ovat liha, pavut, kala, kookos, maniokki, riisi ja Amazonin trooppiset hedelmät. Kurssilla kokataan mm. maukasta moqueca-kalapataa sekä feijoada-papupataa, joka on yksi Brasilian perinteisimmistä ruuista. Brasilialaisesta leivoksista valmistamme pão de queijo -juustoleipäsiä ja brigadeiro de chocolate -suklaapalleroita. Tudo bem!

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään 12.2.2019 klo 17 – 20.30.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa.
  • Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
  • Ilmoittautuminen kurssille sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
  • Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.

Muuta huomioitavaa

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Lisätietoja

olga.aula@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

Kurssille ilmoittaudut ostamalla lipun, mikä tarkoittaa paikkaa kurssilla. Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille ja merkitse määrä-kohtaan, montako paikkaa ostat kurssille. Jos et ole marttajäsen, osta hinta ei marttajäsenille -lipun. Lisää ostoskoriin ja siirry täyttämään tietosi.

Hinta

50