Ladataan Tapahtumat

Kalankäsittelyn perusteet – TÄYNNÄ

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Vai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen? Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään tiistaina 28.4.2020 klo: 17.00 – 21.00.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
  • Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.

Kurssille ilmoittautuminen

• Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
• Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 15.11. ja muille 1.12.
• Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
• Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.

Muuta huomioitavaa

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Lisätietoja

olga.aula@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

  • Valitse Lisää osallistuja.
  • Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
  • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
  • Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
  • Siirry maksamaan.

Paikkoja jäljellä:

1
Aloitusaika
28.04.2020 klo 17:00
Lopetusaika
28.04.2020 klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Tapahtuman tyyppi
, , , ,

Tutustu laajaan kurssivalikoimaamme ja tule mukaan!

Jaa sivu