Ladataan Tapahtumat

Pohjois-Italia

Vahvan ruokaperinteen omaavasta Pohjois-Italiasta ovat kotoisin monet kuuluisat raaka-aineet, kuten parmesaani, gorgonzola, parmankinkku ja balsamietikka. Kurssikerralla tutustumme alueen ruokakulttuuriin ja valmistamme muun muassa täyteläistä risottoa, pesto genovesea ja hasselpähkinätorttua. Polentaa unohtamatta.

  • Kurssi järjestetään 16.4.2020 klo 17–20.30
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
  • Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.

Kurssille ilmoittautuminen

  • Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
  • Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 15.11. ja muille 1.12.
  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
  • Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.

Muuta huomioitavaa

  • Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
  • Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Lisätietoja

marjo.ranta@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

  • Valitse Lisää osallistuja.
  • Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
  • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
  • Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
  • Siirry maksamaan.

Paikkoja jäljellä:

1
Aloitusaika
16.04.2020 klo 17:00
Lopetusaika
16.04.2020 klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Tapahtuman tyyppi
, ,

Tutustu laajaan kurssivalikoimaamme ja tule mukaan!

Jaa sivu