| |

Hyvästä arjesta parempi maailma

Maailma muuttuu, ja marttatoiminta maailman mukana. Meidänkin on välillä tarkasteltava, miten mielikuvamme Martoista pysyy kehityksen vauhdissa mukana. Nyt olemme uudistaneet 122 vuotta vanhaa brändiämme rakkaudella ja perinteitä kunnioittaen. Toimintamme lupaus on jatkossa: Hyvästä arjesta parempi maailma. Jatkossa otamme entistä aktiivisemman roolin yhteiskunnallisena vaikuttajana ja keskustelijana. Siinä meillä on paljon annettavaa.

Jokainen jäsen rakentaa marttabrändiä eli mielikuvaa Martoista. Sinäkin olet tärkeä lenkki sukupolvien ketjussa, jota yhdistää toiminta, itse tekeminen, vaikuttaminen ja yhdessä harrastaminen.

Vuonna 2021 Marttojen teema on Kohtuullisuus. Lähtökohtana ovat ympäristölle, taloudelle ja terveydelle kestävät valinnat. Muutamme maailmaa tekemällä pieniä asioita isosti. Uskomme siihen, että marttailun avulla voimme tehdä hyvästä arjesta paremman maailman.

Tule mukaan vahvistamaan marttojen roolia aktiivisina ilmasto- ja ympäristökansalaisina ja ympäristömarttoina! Tule edistämään ilmastokestävää arkea ja kohtuullista kulutusta.

Haluamme, että yksi maapallo riittää.

Marianne Heikkilä

Marttaliiton pääsihteeri