| |

Rahat riittää! -blogi aloittaa!

Tervetuloa marttamaiselle matkalle rahan ja talouden kiemuroihin! Marttojen uudessa Rahat riittää! -blogissa käsittelemme kotitalouksien raha-asioita monipuolisesti ja sekä henkilökohtaisen taloudenpidon että yhteiskunnallisen näkökulman kautta. Blogimme sopii lukemiseksi niin vasta-alkajalle kuin raha-asioissa pidemmälle ehtineellekin, alan ammattilaisia unohtamatta.

Rahankäyttöön liittyy monenlaisia mielipiteitä, tunteita ja mielikuvia. Blogissamme haluamme paitsi haastaa vanhoja rahaan ja sen käyttöön liittyviä käsityksiä niin myös tuoda täysin uusia ja käytännönläheisiä näkökantoja aiheeseen. Haluamme myös tarjota uusia oivalluksia perinteisiin taloudenhallinnan osa-alueisiin, kuten budjetointiin ja säästämiseen.

Teknologian lisääntyessä myös rahankäyttömme muuttuu ympäröivässä yhteiskunnassa. Blogiamme seuraamalla pysyt kärryillä viimeisimmissä maksamiseen ja oman talouden seuraamiseen liittyvissä innovaatioissa ja opit hallitsemaan talouttasi turvallisesti nyt ja tulevaisuudessa. Otamme myös mielellämme vastaan kysymyksiä ja ehdotuksia blogiartikkeleiksi, millaisista rahaan ja talouteen liittyvistä aiheista juuri sinä haluaisit lukea?

Blogiamme kirjoittaa pääasiassa Rahat riittää! -hankkeen tiimi. Rahat riittää! on Marttaliiton ja Takuusäätiön yhteinen kolmivuotinen hanke (2018-2020) jonka tavoitteena on kotitalouksien talousosaamisen lisääminen. Hankkeen pääasiallisina kohderyhminä ovat itsenäistyvät nuoret ja työelämästä eläkkeelle siirtymässä olevat, mutta blogissamme emme halua rajata aiheita koskemaan vain tiettyjä ikäryhmiä.

Siispä tervetuloa mukaamme!

Rahat riittää! -blogin kirjoittajien puolesta,

Erkki Ukkola
Hankekoordinaattori / Marttaliitto
erkki.ukkola@martat.fi