KURSSI PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!!!!!Joulun vegemenu- kurssi, Marttakeskus Hämeenlinna
Karjalanpiirakkakurssi, Marttakeskus Hämeenlinna
PERUTTU OSALLISTUJIEN VÄHYYDEN VUOKSI! Kasvisruokaa intialaisin vivahtein- ruokakurssi, Marttakeskus Hämeenlinna
Karjalanpiirakkakurssi Marttalassa Lahdessa, ei kurssipaikkoja jäljellä
Vaalea hapanjuurileipäkurssi Marttalassa Lahdessa
Lähikalaa lautaselle, kalankäsittely- ja kokkauskurssi marttakeskus, Hämeenlinna
Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä ja kaipaatko ideoita helppojen kalaruokien valmistamiseen? Tällä kurssilla opettelemme kalojen fileerausta ja nahattomaksi perkausta, sekä hauen käsittelyä ruodottomaksi. Käytämme kurssilla erilaisia sesongin kaloja, joista valmistamme monipuolisen aterian eri valmistusmenetelmiä käyttäen. Tietoa ruokakurssista • Kurssi järjestetään TO 16.2. klo 17–20 marttakeskuksessa, Birger Jaarlin katu 21 (sisäpiha). • Kurssi hinta on
Aivot ja ravitsemus, luento Teamsissa
Tule kuulemaan asiantuntijan neuvoja, kuinka voit edistää aivojesi hyvinvointia. Syömäsi ravinto vaikuttaa aivoterveyteesi. Aivoterveyttä voi jokainen edistää itse, tämä luento antaa aivoillesi ajattelemisen aihetta! Tietoa Aivot ja ravitsemus -luennosta Teams järjestetään torstaina 9.3. klo 10–11.30 Luennoitsijana on Raija Tahvonen, professori emerita (genominen ravitsemus / Luke) Luennolla kuulet asiantuntijan neuvoja, kuinka voit edistää aivojesi hyvinvointia. Aivot
Voileipäkakkukurssi Marttakeskus Hämeenlinna
Tule valmistamaan herkullisia voileipäkakkuja erilaisin täyttein. Koristelu voi olla rentoa ja raikasta, kakkujen muoto voi olla vaikkapa perhonen ja väliin sujautetaan meheviä täytteitä. Kurssilla valmistuu muutamia voileipäkakkuja ja lopuksi nautimme ne kahvin ja teen kera. Kurssimaksuun sisältyy opetus, jaettava materiaali ja voileipäkakkupöydän tarjoilut. Tietoa ruokakurssista • Kurssi järjestetään TI 25.4. klo 17–20 Marttakeskus Hämeenlinna, Birger
Muonitus- ja kahvitusmartan osaamispakki -ketjukoulutus martoille, Teams
Koulutus vahvistaa taitoja muonitus- ja kahvitustoiminnan järjestämiseen. Koulutuksessa perehdytään kahvituksen ja muonituksen järjestelyihin, elintarvikehygieniaan ja ruokaohjeiden suurentamiseen isommallekin joukolle. Ketjukoulutuksen käyneet martat osaavat järjestää erilaisien tilaisuuksien ruokahuoltoa ja kahvituksia. Tietoa koulutuksesta Koulutus järjestetään MA 27.2. klo 17.30-19 Teamsissa ja ilmoittautuminen päättyy 17.2. Koulutus on maksuton ja lähetämme ilmoittautuneille tapahtumakutsut sähköpostiin 27.2. aikana ennen koulutuksen alkua.