Takaisin tapahtumalistaukseen

Lähikalaa lautaselle, kalankäsittely- ja kokkauskurssi marttakeskus, Hämeenlinna

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä ja kaipaatko ideoita helppojen kalaruokien valmistamiseen? Tällä kurssilla opettelemme kalojen fileerausta ja nahattomaksi perkausta, sekä hauen käsittelyä ruodottomaksi. Käytämme kurssilla erilaisia sesongin kaloja, joista valmistamme monipuolisen aterian eri valmistusmenetelmiä käyttäen.

Tietoa ruokakurssista
• Kurssi järjestetään TO 16.2. klo 17–20 marttakeskuksessa, Birger Jaarlin katu 21 (sisäpiha).
• Kurssi hinta on jäsenet 52e, muut 55e. Ilmoittaudu 9.2 mennessä.
• Ota kurssille mukaan esiliina ja sisäkengät, sekä rasioita jos ruokaa jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
• jaana.lehrback@martat.fi
Näin ilmoittaudut kurssille
• Valitse Lisää osallistuja.
• Jos olet marttajäsen, valitse marttajäsen. Jos et ole marttajäsen, valitse ei-marttajäsen.
• Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
• Siirry maksamaan ja paina lähetä.