Aivot ja ravitsemus, luento Teamsissa
Tule kuulemaan asiantuntijan neuvoja, kuinka voit edistää aivojesi hyvinvointia. Syömäsi ravinto vaikuttaa aivoterveyteesi. Aivoterveyttä voi jokainen edistää itse, tämä luento antaa aivoillesi ajattelemisen aihetta!
- Tietoa Aivot ja ravitsemus -luennosta
• Teams järjestetään 17.10. klo 17–18.30
• Luennoitsijana on Raija Tahvonen, professori emerita (genominen ravitsemus / Luke)
• Luennolla kuulet asiantuntijan neuvoja, kuinka voit edistää aivojesi hyvinvointia.
Aivot ja elinikäinen ravitsemus
Ruuassa ravintoaineiden lisäksi olevia muita tärkeitä tekijöitä
Ruokavaliot, joista on positiivista tutkimusnäyttöä
Energian saannin vaikutus aivoihin
Aivoille hyödylliset rasvat
Kalan merkitys
Fenoliset yhdisteet
Kasvien mikrobit
Kasvisten ja viljojen kuidut
Eräiden geenien ja epigenetiikan merkitys
Aivoille haitallisia ravintotekijöitä
Syö harvoin näitä ruokia
Suosi näitä ruokia ja ruuanvalmistustapoja - Tervetuloa mukaan!
- Ilmoittautumiset 11.10. mennessä. Saat Teams-kutsun sähköpostiisi muutamaa päivää ennen tapahtumaa.
- Luento on osallistujille maksuton.
- Lisätietoja arja.pehkonen@martat.fi
- Näin ilmoittaudut mukaan:
o Valitse Lisää osallistuja
o Valitse marttajäsen, jos olet martta.
o Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero
o Paina lähetä