Takaisin tapahtumalistaukseen

Aivot ja ravitsemus, luento Teamsissa

Tule kuulemaan asiantuntijan neuvoja, kuinka voit edistää aivojesi hyvinvointia. Syömäsi ravinto vaikuttaa aivoterveyteesi. Aivoterveyttä voi jokainen edistää itse, tämä luento antaa aivoillesi ajattelemisen aihetta!

  • Tietoa Aivot ja ravitsemus -luennosta
    • Teams järjestetään 17.10. klo 17–18.30
    • Luennoitsijana on Raija Tahvonen, professori emerita (genominen ravitsemus / Luke)
    • Luennolla kuulet asiantuntijan neuvoja, kuinka voit edistää aivojesi hyvinvointia.
    Aivot ja elinikäinen ravitsemus
    Ruuassa ravintoaineiden lisäksi olevia muita tärkeitä tekijöitä
    Ruokavaliot, joista on positiivista tutkimusnäyttöä
    Energian saannin vaikutus aivoihin
    Aivoille hyödylliset rasvat
    Kalan merkitys
    Fenoliset yhdisteet
    Kasvien mikrobit
    Kasvisten ja viljojen kuidut
    Eräiden geenien ja epigenetiikan merkitys
    Aivoille haitallisia ravintotekijöitä
    Syö harvoin näitä ruokia
    Suosi näitä ruokia ja ruuanvalmistustapoja
  • Tervetuloa mukaan!
  • Ilmoittautumiset 11.10. mennessä. Saat Teams-kutsun sähköpostiisi muutamaa päivää ennen tapahtumaa.
  • Luento on osallistujille maksuton.
  • Lisätietoja arja.pehkonen@martat.fi
  • Näin ilmoittaudut mukaan:
    o Valitse Lisää osallistuja
    o Valitse marttajäsen, jos olet martta.
    o Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero
    o Paina lähetä