Takaisin tapahtumalistaukseen

Avoin ruokakurssi Tampere – Makumatka Japaniin TÄYNNÄ

Japanilainen ateria on kuin taideteos!

Japanilainen ruokapöytä on yksinkertaisuudessaan pelkistetyn kaunis. Ruoan valmistamisessa ja tarjolle laittamisessa pyritään täydellisyyteen. Vain paras ja tuorein on kyllin hyvää, sillä ruoan luonnollista makua pidetään erittäin tärkeänä. Mausteet korostavat ruoan omaa makua, eivätkä peitä sitä.

Japanilaista ruokakulttuuria ei voi kuvitella ilman riisiä tai merilevää. Sen lisäksi Japanissa syödään paljon kasviksia ja kalaa, etenkin raakana. Aterian päätteeksi nautitaan usein tuoreita hedelmiä ja teetä. Ruokaan ei käytetä kovinkaan paljon mausteita, maustamisen kulmakiviä lukuun ottamatta: soijakastike, inkivääri, wasabi, miso, riisiviinietikka ja kombua.

Itadagi masu, hyvää ruokahalua!

Kurssi järjestetään Pirkanmaan  Marttojen opetuskeittiössä, osoitteessa Tampellan esplanadi 7. Kurssille mahtuu 14 osallistujaa.

Kurssin hinta on 38,00€.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ruokarajoitteesi. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 9.12.2024.

Ilmoittautuminen tapahtuu näin:

  • Paina ”lisää osallistuja”
  • Täytä pyydettävät tiedot
  • Paina ”maksa”, ei ”lisää osallistu” painiketta
  • Maksa kurssimaksu valitsemallasi maksutavalla
  • Ilmoittautuminen on onnistunut, kun saat sähköpostilla vahvistusviestin
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.

Kurssin ohjaa ja lisätietoja kurssista antaa:

Eveliina Miettinen

kotitalouden asiantuntija
eveliina.miettinen@martat.fi