Takaisin tapahtumalistaukseen

Kalankäsittely- ja kokkauskurssi

Kalankäsittely ja kokkauskurssilla opitaan tuoreen järvikalan tunnusmerkit, kalan oikeaoppinen esikäsittely, fileointi ja lopuksi loihditaan vielä herkullisia kalaruokia uusilla resepteillä ahvenesta, kuhasta ja hauesta. Tähtikokkina keittiössämme on Mika Soramäki Vanajavesikeskuksesta.

Kurssin menu: Hauki-Wallenberg, maailman paras kuhakeitto, ahvenhampurilaiset ja lisukkeet.

Tietoa kurssista

  • Kurssi järjestetään Marttakeskuksessa Birger Jaalin katu 21, Hämeenlinna
  • Kurssin hinta on 68€ marttajäsenille ja 70€ muille (sisältää, opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun)
  • Kurssille ilmoittautuminen päättyy 25.2. klo 16.00

Kurssille ilmoittautuminen

  • Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu sivun alareunasta
  • Kurssimaksu perutaan vain, jos kurssin järjestäjä peruuttaa kurssin

Muuta huomioitavaa

  • Ota mukaan sisäkengät ja muovirasioita siltä varalta, että ruokaa jää kotiin vietäväksi
  • Esiliinan saat käyttöösi paikan päältä

Lisätietoja

  • etela-hame@martat.fi