Karjalanpiirakkakurssi Marttalassa Lahdessa, ei kurssipaikkoja jäljellä
KURSSI ON TÄYNNÄ! Miten menikään piirakoiden rypytys ja paisto? Pulikalla pyöritellään kakkarat piirakan pohjaksi, täytetään puurolla ja sitten rypytetään. Kerromme myös miten pastakonetta voi hyödyntää piirakan pohjien valmistamisessa. Lopuksi saamme uunituoreita maistiaisia munavoin kera ja käärimme reseptit kotiin viemiseksi. Kurssin rahoittaa Karjalan Kulttuurirahasto.
- Tietoa kurssista
- Kurssi järjestetään TI 12.12 klo 17–20 Marttalassa, Laaksokatu 1 Lahti.
- Kurssin on maksuton. Ilmoittaudu 5.12 mennessä.
- Ota kurssille mukaan oma essu jos löytyy ja sisäkengät, tossut tai villasukat. Marttala on kengätön.
- Lisätietoja
kati.koskela@martat.fi - Näin ilmoittaudut kurssille
• Valitse Lisää osallistuja.
• Jos olet marttajäsen, valitse marttajäsen. Jos et ole marttajäsen, valitse ei-marttajäsen.
• Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
• Paina Lähetä.