Ketjukoulutus Martoille Tampere – Villit vihannekset lautaselle PERUTTU!!
Luonnonyrtit ovat lähiruokaa parhaimmillaan!
Luonnosta kerättävät villivihannekset ovat ekologista, ravitsevaa, kevyttä ja taloudellista ruokaa. Villivihannesten kerääminen, säilöntä ja käyttö ovat myös osa kestävää ja resurssiviisasta ruokajärjestelmää. Lisäksi luonnossa liikkuminen kohentaa kuntoa sekä vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin. Kurssilla opetellaan villivihannesten tunnistamista ja kesytetään villit maut lautaselle herkulliseen muotoon.
Ketjukoulutukset on tarkoitettu marttajäsenille, ja se on maksuton. Ketjukoulutuksen opit on tarkoitus viedä eteenpäin omaan yhdistykseen.
Ketjukoulutus järjestetään Pirkanmaan Marttojen opetuskeittiössä, osoitteessa Tampellan esplanadi 7. Kurssille mahtuu 14 osallistujaa.
Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ruokarajoitteesi.
Ilmoittautuminen tapahtuu linkin takaa:
Kurssin ohjaa ja lisätietoja kurssista antaa: