Gluteiiniton leivonta

Gluteiiniton vaihtoehto tuottaa usein päänvaivaa esimerkiksi juhlatarjoiluja valmistaessa. Kurssilla tutustutaan gluteiinittoman leivonnan maailmaan, sekä leivotaan suolaista ja makeaa gluteiinitonta. Kurssi soveltuu hyvin sekä keliaakikoille että niille, jotka haluavat enemmän tietoa ja mahdollisuuksia gluteiinittomasta leivonnasta. Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden. – Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia. – Kurssi on

Pikkukokki -kurssi: Jouluherkkuja

Pikkukokkien kurssilla teemana joulu! Valmistetaan helppoja ja hyviä jouluherkkua, jotka ovat niin lasten kuin aikuistenkin mieleen! Kurssi on 8-12 -vuotiaille. Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen. – Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia. – Kurssi on 8-12 -vuotiaille. Kurssin hinta on 15€. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä. Kurssin ryhmäkoko: 6 hlöä. Mikäli paikat

Pikkukokki -kurssi: isänpäivä

Pikkukokki -kurssin teemana Isänpäivä. Kokataan pientä, helppoa ja hyvää, jolla ilahduttaa isää tai pappaa tulevana pyhänä! Kurssi on 8-12 -vuotiaille. Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen. – Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia. – Kurssi on kaikille 8-12 vuotiaille avoin. Kurssin hinta on 15€. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä. Kurssin ryhmäkoko: 6

Kas Kas Kasviksia

Kas kas kasviksia -ruokakurssilla saat täsmävinkkejä ja monipuolisia ruokaohjeita arjen ruokamenun suunnitteluun ja ruokien valmistukseen. Ruokakurssilla opit, kuinka aloitat kasvispainotteiseen ruokavalioon siirtymisen.  Kas kas kasviksia -kurssilla saat vinkkejä tuttujen ruokien muunteluun kasvisruoaksi ja ideoita uusiin ruokiin ja ruoka-aineisiin. Tule hakemaan innostusta ja ideoita! Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + teoriaosuuden. – Kurssin

Ilmastoystävällistä ruokaa

Haluatko syödä mahdollisimman ekologisesti ja ilmastoystävällisesti? Ruokavalinnoilla voit todella vaikuttaa ruoantuotannon ilmastovaikutuksiin ja omaan hiilijalanjälkeesi. Nyt tehdään hyvää – kestävää ruokaa arkeen -kurssilla valmistamme herkullisia ja ilmastoviisaita kasvisvoittoisia ruokia, jotka maistuvat varmasti myös läheisillesi. Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + teoriaosuuden. – Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia. – Kurssi on kaikille

Miesten ruokakurssi

Haluatko olla oman keittiösi mestarikokki? Marttojen Miesliesi-kurssilla tehdään hyvää ruokaa mukavassa porukassa. Kokin taidot kehittyvät, kun kurssilla valmistetaan ja maistellaan terveellisiä herkkuja. Kurssilta saa mukaan ruokaohjeet ja paljon käytännön vinkkejä. Niiden avulla on helppo jatkaa kokkailua kotona ja ladata lautasille väriä ja makua. Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden. –

Yhden kattilan taktiikka

Moni meistä kaipaa arkiruoan valmistukseen uusia ideoita ja helpotusta. Yhden kattilan taktiikka -ruokakurssilla valmistetaan herkullisia, helppoja ja monipuolisia kasvisvoittoisia ruokia erilaisista ruoka-aineista. Tule oppimaan uutta ja valmistamaan arkiruokaa – pienellä twistillä! Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + teoriaosuuden. – Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia. – Kurssi on kaikille avoin. Kurssin hinta on

Kurpitsaruokakurssi

Vuoden 2021 vihannes on Kurpitsat. Kurpitsa on yllättävän monipuolinen ja monikäyttöinen vihannes, jonka käyttö on kasvussa. Tule kurssille tutustumaan kurpitsojen maailmaan ja monipuoliseen käyttöön! Kurssin ohjelmassa on kurpitsaruokia ja leivonnaisia, tietenkin! Tervetuloa! Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden. – Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia. – Kurssi on kaikille avoin.

Silkkaa Hapatusta 10.10.23

Hapansäilöntä on vanha ja kiehtova säilöntämenetelmä, joka on kuivaamisen ohella uudelleen elpynyt säilöntätapa. Eniten hapattamalla säilötään kaalia, mutta myös muiden kasvisten ja sienten hapattaminen onnistuu. Kurssilla tutustutaan hapansäilönnän perusteisiin ja tehdään hapansäilykkeitä. Lisäksi valmistamme hapansäilykkeistä erilaisia ruokia ja leivonnaisia. Kurssi on kaikille avoin. Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + teoriaosuuden. – Kurssin

Suomalaista Superruokaa

Suomen luonto tarjoaa villejä makuelämyksiä. Sienten, marjojen ja luonnonyrttien tunnistaminen ja keräily on mukava harrastus. Villiruoasta saa myös ruokiin uusia vivahteita. Aiheen mukaan tutustutaan vuoden 2020 nimikkokasveihin sekä valmistetaan niistä ruokaa. Kurssi on kaikille avoin! Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen. Ei sisällä keruuretkeä. – Kurssin aikana kokkaamme erilaisia ruokia vuoden 2020 nimikkokasveista