Lipunmyynti Tampere-talon tapahtumaan

*** Tapahtumaan on vapautunut lisää lippuja myyntiin. ***

Lipun hinta on 38 € / kappale, sisältäen marttamessut, juhlagaalan ja ruokailun.

Lipunmyyntiä Martat 125 -messuille ja juhlagaalan hoitaa Lippu.fi ja ryhmäliput yli 10 henkilön ryhmille Tampere-talon ryhmämyynnin kautta.

Voit myydä käyttämättä jääviä lippuja ja laittaa ostoilmoituksia lipuista myös tapahtumaan liittyvällä Facebookin tapahtumasivulla.

Yksittäiset liput

Voit hankkia yksittäisiä lippuja joko verkkokaupan kautta tai Lippu.fi:n myyntipisteistä ja R-kioskeista ympäri maata. Lippu.fi:n myyntipisteitä voit etsiä tämän haun kautta.

Lippuasioissa, kuten pyörätuoli- ja avustajapaikan varauksissa, voit olla yhteydessä Tampere-talon lipunmyyntiin: lipputoimisto@tampere-talo.fi.

Yksittäiset liput tapahtumaan

Ryhmäliput

Jos olet hankkimassa lippuja yli 10 henkilön ryhmälle, ole yhteydessä Tampere-talon ryhmämyyntiin: puhelin 032434501 ja ryhmamyynti@tampere-talo.fi.

Ryhmälippujen laskutuslisä on 10 euroa / varaus.

Jos ilmoitat kerralla yli 50 hengen ryhmän, saat oman lippusi veloituksetta.


Lippuosto on sitova

Lippu.fi toimii lipunvälittäjänä tilaisuuksiin. Lippu.fin käyttäjäsopimuksen mukaisesti lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Lippujen välityspalveluissa ei ole 14 päivän peruutusoikeutta, vaan vapaa-ajan tapahtumien pääsylippujen tilaus on sitova. Voit kuitenkin lahjoittaa tai myydä oman lippusi eteenpäin, jos estyt itse pääsemästä paikalle.

Lippu.fin verkkokaupasta on mahdollista ostaa lippuihin Lipputurva. Jos olet turvannut lippuostoksesi lipputurvalla, voit hakea käyttämättä jääneistä lipuista korvausta, jos esimerkiksi sairauden, tapaturman tai esimerkiksi läheisen menehtymisen vuoksi et pääsekään osallistumaan tapahtumaan. Lisätiedot, ehdot ja korvaushakemuksen ohjeet: Lipputurva .