Lahjoita

Lahjoita arjen hallinnan taitoja perheille Suomessa ja köyhissä maissa

Tukemalla toimintaamme olet mukana varmistamassa, että heikossa asemassa olevilla lapsiperhetalouksilla on valmiudet hyvän ja kestävän arjen taitoihin ja itse pärjäämiseen.

Työmme kotimaassa

Kotimaassa annamme lapsiperheille kotitalousneuvontaa ja arkista apua. Järjestämme lasten omia kokkikursseja, vanhemmille ja lapsille yhteisiä kursseja sekä tarpeen mukaan kotitalousneuvontaan keskittyviä kotikäyntejä. Neuvomme perheitä käytännönläheisellä, lämpimällä ja varmalla otteella. Perheiden arjen hallinta lisääntyy ja hyvinvointi vahvistuu, kun itse opitut taidot otetaan käyttöön.

Työmme köyhissä maissa

Toimimme myös kansainvälisesti Etiopiassa, Sambiassa ja Malawissa. Tuemme kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia naisia ja tyttöjä kouluttamalla heitä ravitsemuksessa, kotitaloustaidoissa ja pienyrittäjyydessä. Naiset saavat yrittäjyystaitoja ja nuoret tytöt tietoa omista oikeuksistaan ja seksuaaliterveydestä.

Muita tapoja tukea toimintaamme

Voit tukea toimintaamme tekemällä kertalahjoituksen Martanpuodin kautta, merkkipäivä- ja muistolahjoituksella, testamenttilahjoituksella sekä yritysyhteistyön kautta. Tutustu eri vaihtoehtoihin tällä sivulla.

Keräyslupa ja keräystili: Poliisihallitus keräyslupa RA/2020/857. Lupa on myönnetty Marttaliitto ry:lle 15.7.2020 ja se on voimassa 1.8.2020 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.