Mikä olisikaan parempaa kuin herkutella yhdessä luonnon hyväksi? Marttaliitto kannustaa yhdistyksiä järjestämään marras-joulukuussa 2019 Itämeri-illallisen oman yhdistyksen toimijoille. Yhteinen illallinen on hyvä tapa päättää yhdistyksen toimintavuosi ja hyvän asian ohessa kiittää yhdistyksen toimijoita.

Jokainen voi valinnoillaan ja toiminnallaan edesauttaa Itämeren hyvinvointia. Suosimalla Itämeren kalaa ja suomalaista järvikalaa sekä syömällä kotimaisia sesongin kasviksia, hedelmiä ja marjoja, hillitset Itämeren rehevöitymistä. Itämeriystävällinen ruokavalio on palvelus ympäristölle sekä omalle terveydelle.

Martat ovat mukana joulukuussa toteutettavassa Yleisradion #itämeridinneri kampanjassa, jonka tavoitteena on nostaa esille niitä raaka-aineita, joita ympäristön ja Itämeren kannalta on fiksua syödä. Ympäristöystävällinen syöminen ei tarkoita asioista luopumista vaan sitä, että saa herkutella kestävästi kalastetulla suomalaisella kalalla ja herkullisilla kasviksilla. Samoilla ohjeilla voit järjestää Itämeri-illallisen myös kotona. Jaa kuvia yhdistyksen illallisesta aihetunnisteella #itämeridinneri.

Marttaliitto kokoaa juhlapöytään sopivan menun, joka on yksinkertaisen hienostunut ja helppo valmistaa. Menu julkaistaan marraskuun alussa, hyvissä ajoin ennen kampanjan alkua.

 

Jaa sivu