Kesäkurpitsalasagne
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2021/08/Marttaliitto_kurpitsalasagne_vaaka_H.jpg
Kesäkurpitsalasagne
Valmistusohje
None
- Energia 385 kcal/annos
- C-vitamiini 38.9 mg
- Rauta 2 mg
- Kalsium 121.4 mg
- Natrium 884.9 mg
- Kuitu, kokonais- 7.1 g
- Sokerit 16 g
- Hiilihydraatti erotuksena 36.8 g
- Proteiini 9.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 11.9 g
- Rasva 23.7 g
Pääraaka-aineet
-
3 gKesäkurpitsa, kuorineen
-
3 gSipuli
-
1 rklRypsiöljy
-
500 gPorkkana
-
6 kplTomaatit
-
3 kynsiValkosipuli
-
1 tlSuola, pöytäsuola
-
2 tlMustapippuri
-
1 tlOregano, kuivattu
-
2 rklVoi
-
50 gVehnäjauho, valkoinen
-
1 cupMaito 1% rasvaa
-
4 gViineri, kevytmaito, runsasrasvainen, rasvaa 20 %
-
150 gJuusto, kerma