Ainesosat

  • 2 dl
    Punaviini
  • 1/2 dl
    Rypsiöljy
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 4 g
    Valkosipuli
  • 1/2 tl
    Mustapippuri
  • 2 tl
    Basilika, kuivattu

Reseptin ravintosisältö

Energia 140 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.8 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 15.7 mg
  • Natrium 2.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.2 g
  • Sokerit 0.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.4 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Rasva 11.2 g

Valmistusohje

2 dl punaviiniä
½ dl öljyä
1 silputtu sipuli
1–2 valkosipulinkynttä
mustapippurirouhetta
basilikaa tai rosmariinia

  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
  2. Marinadi sopii esim. naudan ja lampaanlihan marinointiin.
Jaa sivu