Punaviinimarinadi
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/07/Punaviinimarinadi.jpg
-
Avainsanat:
- Dipit ja marinadit
- Gluteeniton
- Kastikkeet
- Maidoton
- Munaton
Valmistusohje
2 dl punaviiniä
½ dl öljyä
1 silputtu sipuli
1–2 valkosipulinkynttä
mustapippurirouhetta
basilikaa tai rosmariinia
- Sekoita marinadin ainekset keskenään.
- Marinadi sopii esim. naudan ja lampaanlihan marinointiin.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- C-vitamiini 1.8 mg
- Rauta 0.8 mg
- Kalsium 15.7 mg
- Natrium 2.6 mg
- Kuitu, kokonais- 0.2 g
- Sokerit 0.8 g
- Hiilihydraatti erotuksena 2.4 g
- Proteiini 0.5 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
- Rasva 11.2 g
Ainesosat
-
2 dlPunaviini
-
1/2 dlRypsiöljy
-
1 keskikokoinen annos (60.0 g)Sipuli
-
4 gValkosipuli
-
1/2 tlMustapippuri
-
2 tlBasilika, kuivattu