Lähi-idän keittiöt
Lähi-idän alue on ollut tärkeä kaupankäynnin keskus Euroopan, Afrikan ja Aasian yhtymäkohdassa, mikä on osaltaan vaikuttanut Lähi-idän monipuolisen ruokakulttuurin muodostumiseen. Oliiviöljy, sitruuna, kikherneet, värikkäät kasvikset, paksut jogurttikastikkeet, tuoreet yrtit sekä intialaiset mausteet ovat ominaisia raaka-aineita Lähi-idän keittiössä.
Kurssilla valmistetaan muun muassa maukasta baba ghanoush -munakoisotahnaa, raikasta tabbouleh-lisuketta ja mausteista ras el hanout -kuskuslisäkettä, makeita jälkiruokia unohtamatta.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään 2.4.2019 klo 17 – 20.30.
- Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa.
- Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Ilmoittautuminen kurssille sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
- Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
Muuta huomioitavaa
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
Kurssille ilmoittaudut ostamalla lipun, mikä tarkoittaa paikkaa kurssilla. Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille ja merkitse määrä-kohtaan, montako paikkaa ostat kurssille. Jos et ole marttajäsen, osta hinta ei marttajäsenille -lipun. Lisää ostoskoriin ja siirry täyttämään tietosi.
Hinta
50