Marttamatka

Hae marttamatkalle Euroopan parlamenttiin ja jouluiseen Strasbourgiin 10.-12.12.2023

Marttaliiton puheenjohtaja Sirpa Pietikäinen kutsuu marttoja tutustumaan Euroopan Parlamentin työskentelyyn ja samalla Ranskan joulupääkaupunkiin, viehättävän pittoreskiin Strasbourgiin. Marttamatka järjestetään 10.-12.12.2023.

Matkalle valitaan 52 henkilöä. Matkan hinta osallistujalle on 350 €/henkilö. Hinta sisältää lennot Helsinki–Frankfurt–Helsinki, bussikuljetukset Frankfurt–Strasbourg–Frankfurt, hotelliyöpymisen 2 hengen huoneessa, yhden lounaan ja yhden illallisen sekä matkaohjelman.

Voit hakea matkalle lähettämällä enintään sivun mittaisen avoimen hakemuksen, jossa perustelet, miksi juuri sinä olisit hyvä ryhmämatkalainen marttojen tutustumismatkalle Euroopan parlamenttiin. Kerro nimesi ja piirisi lisäksi, millä tavalla olet mukana Marttojen toiminnassa ja miten haluat olla viemässä viestiä näkemistäsi ja oppimistasi asioista oman yhdistyksesi, piirisi ja marttajärjestön piirissä (marttaillat, lehtijutut, blogi, valokuvaaminen, sosiaalinen media matkan aikana, tietoisku piirin syys- tai kevätkokouksessa jne.) Kerro myös, mitä odotat matkalta. Valitsemme matkalle lähtijät kokonaisarvion perusteella huomioiden alueellisen edustavuuden. Toivomme matkalle mukaan monenlaisia ja eri ikäisiä aktiivisia marttoja ympäri Suomea. Hakijoita ei valita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkatoimisto Heta Oy.

Hae matkalle 30.4. mennessä. Marttaliitto valitsee matkalle lähtijät ja ilmoittaa heille valinnasta. Kirjallinen hakemus pyydetään lähettämään osoitteeseen: saila.neffling@martat.fi

Lennot ja bussikuljetukset

Meno: Sunnuntaina 10.12.2023 AY 1411 Hel – Fra 7.40 – 9.25
Paluu: Tiistaina 12.12.2023 AY 1416 Fra – Hel 19.20 – 22.55.

Matka Frankfurtin lentokentältä Strasburgiin kestää noin 3 tuntia.

Ohjelma

Matkan ohjelmassa on vierailu ja asiaohjelmaa parlamentissa ja Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimessa tai Euroopan Neuvostossa.
Ohjelmassa myös joulutoreja ja joulun tunnelmaa sekä opastettu kiertokävely Strasbourgissa.

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.