Martta-akatemia

Martta-akatemia on Marttajärjestön oma verkko-oppimisympäristö. Verkko-opintojen, webinaarien ja kurssiemme kautta voit kehittää taitojasi eri aihealueissa. Martta-akatemiasta löydät myös käytännöllistä tietoa yhdistystoiminnan tueksi.

Oletko uusi käyttäjä?

Martta-akatemiaan voit tutustua vierailijana myös ilman käyttäjätunnusta. Vierailijana pääset esimerkiksi avoimille kursseillemme. Jos kuitenkin haluat suorittaa kurssit kokonaisuudessaan ja haluat niistä suoritusmerkinnän, kannattaa rekisteröityä Martta-akatemian käyttäjäksi. Käyttäjätunnusten luominen on helppoa. Tarvitset tunnusta varten vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Marttaopinnot

Marttaopinnot ovat marttajäsenille tarkoitettuja maksullisia, ohjattuja verkko-opintoja ja kursseja. Opinnot suoritetaan Martta-akatemian oppimisalustalla. Opinnot toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Tutustu vuoden 2023 opintotarjontaan täällä!

Martta-akatemian avoimet verkkokurssit

Martta-akatemian avoimia kursseja voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskelu tapahtuu Marttaliiton asiantuntijan ohjauksessa. Kurssisisältöjä päivitetään jatkuvasti.

Marttaliiton avoimet verkkoluennot

Muistathan myös Marttaliiton järjestämät suositut avoimet verkkoluennot! Tarjolla on kiinnostavia aiheita ja vierailevia luennoitsijoita. Useimmat luennot tallennetaan myöhemmin katsottavaksi Martta-akatemiaan.

Tutustu tuleviin luentoihin ja ilmoittaudu täällä.

Kirjaudu Martta-akatemiaan ja selaile luentotallenteita.