Virkee vapaaehtoiskoulutus yli 60-vuotiaille Ilomantsissa

Virkee vapaaehtoiskoulutus on yli 60-vuotiaille tarkoitettu koulutus, jossa perehdytään vapaaehtoisen rooliin ja vastuisiin (1.päivä). Koulutuksen aikana käsitellään myös ikäihmisen hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaa ravitsemusta. Toisen päivän aikana valmistetaan Pogostan yläkoulun opetuskeittiössä yhdessä maukas ateriakokonaisuus, joka nautitaan yhdessä. Koulutuksen jälkeen vapaaehtoiset voivat olla mukana Virkee-hankkeen toiminnassa, mm. apukäsinä ruokakursseilla ja muussa ryhmätoiminnassa tai tapahtumissa. Vapaaehtoinen saa

Virkee vapaaehtoiskoulutus yli 60-vuotiaille Ilomantsissa

Virkee vapaaehtoiskoulutus on yli 60-vuotiaille tarkoitettu koulutus, jossa perehdytään vapaaehtoisen rooliin ja vastuisiin (1.päivä). Ensimmäinen päivä on 19.10. Ilomantsin nuorisotilassa (Soihtulantie 7). Koulutuksen aikana käsitellään myös ikäihmisen hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaa ravitsemusta. Toisen päivän (23.10.) aikana valmistetaan Pogostan yläkoulun opetuskeittiössä yhdessä maukas ateriakokonaisuus, joka nautitaan yhdessä. Koulutuksen jälkeen vapaaehtoiset voivat olla mukana Virkee-hankkeen toiminnassa, mm.

Ässäkokki-kurssi, Joensuu

ÄSSÄKOKKI-KURSSI    Maistuisiko kesäaamun mansikkasmoothie, Kippari-Kallen tehotahna tai ranskalaisen karkkikaupan mutakakku? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokki-kurssit saavat jatkoa myös vuonna 2020. Ässäkokeissa kantavina ajatuksina ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu.    Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta,

Ässäkokki-kurssi, Nurmes

ÄSSÄKOKKI-KURSSI    Maistuisiko kesäaamun mansikkasmoothie, Kippari-Kallen tehotahna tai ranskalaisen karkkikaupan mutakakku? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokki-kurssit saavat jatkoa myös vuonna 2020. Ässäkokeissa kantavina ajatuksina ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu.    Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta,

Ässäkokki-kurssi, Kontiolahti

ÄSSÄKOKKI-KURSSI    Maistuisiko kesäaamun mansikkasmoothie, Kippari-Kallen tehotahna tai ranskalaisen karkkikaupan mutakakku? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokki-kurssit saavat jatkoa myös vuonna 2020. Ässäkokeissa kantavina ajatuksina ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu.    Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta,

Ässäkokki-kurssi, Kitee

ÄSSÄKOKKI-KURSSI    Maistuisiko kesäaamun mansikkasmoothie, Kippari-Kallen tehotahna tai ranskalaisen karkkikaupan mutakakku? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokki-kurssit saavat jatkoa myös vuonna 2020. Ässäkokeissa kantavina ajatuksina ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu.    Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta,

Ässäkokki-kurssi, Rääkkylä

ÄSSÄKOKKI-KURSSI    Maistuisiko kesäaamun mansikkasmoothie, Kippari-Kallen tehotahna tai ranskalaisen karkkikaupan mutakakku? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokki-kurssit saavat jatkoa myös vuonna 2020. Ässäkokeissa kantavina ajatuksina ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu.    Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta,

Ässäkokki-kurssi, Joensuu

ÄSSÄKOKKI-KURSSI    Maistuisiko kesäaamun mansikkasmoothie, Kippari-Kallen tehotahna tai ranskalaisen karkkikaupan mutakakku? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokki-kurssit saavat jatkoa myös vuonna 2020. Ässäkokeissa kantavina ajatuksina ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu.    Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta,

Ässäkokki-kurssi, Ilomantsi

ÄSSÄKOKKI-KURSSI    Maistuisiko kesäaamun mansikkasmoothie, Kippari-Kallen tehotahna tai ranskalaisen karkkikaupan mutakakku? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokki-kurssit saavat jatkoa myös vuonna 2020. Ässäkokeissa kantavina ajatuksina ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu.    Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta,

Ässäkokki-kurssi, Joensuu

ÄSSÄKOKKI-KURSSI    Maistuisiko kesäaamun mansikkasmoothie, Kippari-Kallen tehotahna tai ranskalaisen karkkikaupan mutakakku? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokki-kurssit saavat jatkoa myös vuonna 2020. Ässäkokeissa kantavina ajatuksina ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu.    Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta,