Joulu

Joulu on sydäntalven rakas tunnelmajuhla. Tehdään siitä yhdessä ihana ja omannäköinen.

Kysy martalta -chat ja neuvontapuhelin

Saat apua esimerkiksi ruokaan ja kodinhoitoon liittyvissä asioissa aatonaattoon asti. Palvelut ovat maksuttomia ja avoinna arkisin klo 12–15 (aatonaattona klo 12–20). Chat löytyy martat.fi:stä, neuvontapuhelimen numero on 050 430 6520.

Lisätiedot ja aukioloajat

Koko kansan #piparitalkoot

Martat aloittavat #piparitalkoot jo hyvissä ajoin ennen joulua. Uusilta sivuiltamme saat vinkit erilaisiin piparkakkutaikinoihin, piparkakkujen koristeluun ja piparkakkutalojen valmistamiseen. Seuraa ja viesti myös somessa #piparitalkoot

Nappaa täältä joulun piparkakkuvinkit Testaa millainen piparkakkupersoona olet

Herkulliset ruokalahjat

Ruokalahjoja on ihana saada ja antaa. Muista liittää mukaan säilytysohjeet ja huolehdi kylmäketjusta, mikäli lahjasi vaatii kylmäsäilytystä.

Granola

Ilmastoystävällinen joulu

Jos joulu aiheuttaa ilmastoahdistusta, muista että rakkaasta juhlasta selviää kyllä vähemmälläkin. Joululahjoja kannattaa hankkia harkiten. Aineeton lahja voikin olla se kaikkein parhain.

Näin teet lahjakortin Ilmastoystävällisen joulun vinkit

Joulusauna puhtaaksi

Puhdas sauna kutsuu nauttimaan joululöylyistä ja puhtaassa kylpyhuoneessa on ilo peseytyä. Pese molemmat jo hyvissä ajoin ennen joulupyhiä, niin voit keskittyä joulunaluspäivinä muihin jouluvalmisteluihin.

Ohjeet

Tee itse joulun ihanimmat lahjat

Itse tehdyt lahjat ovat erityisen arvokkaita, sillä ne sisältävät paljon lämpimiä ajatuksia lahjansaajalle.