Tiesitkö, että 75% suomalaisista on varautunut tai aikoo varautua eläkepäiviä varten? Varaudu sinäkinOsallistu 50-60 -vuotiaille tarkoitettuun ilmaiseen verkkovalmennukseen, joka auttaa sinut alkuun kohti taloudellisesti huoletonta huomista siirryttäessä työelämästä eläkkeelle.

Hallitse rahojasi -verkkovalmennus on kehitetty osana Marttaliiton ja Takuusäätiön Rahat riittää! -hanketta. Valmennuksen teemoiksi olemme valinneet aiheita, jotka hankkeessa saatujen kokemusten perusteella edesauttavat taloudellista varautumista tulevaisuuteen.

Valmennuksemme tapahtuu sähköpostin välityksellä. Kuuden viikon ajan saat joka keskiviikko sähköpostin, jonka avulla perehdyt viikon teemaan ja tehtäviin. Verkkovalmennuksen teemat ovat:

  • Tulevan eläkkeen tarkistaminen
  • Omat menot ja budjetointi
  • Luotot ja velat
  • Tavoitteellinen säästäminen
  • Asuminen
  • Huoletta tulevaisuuteen

Valmennuksen nettisivuilta löydät kuhunkin aiheeseen lisätietoa. Lisäksi saat valmennuksesi tueksi vertaisia Facebook-ryhmästämme.

Tutustu alla olevan testin avulla siihen, millainen eläkepäiviin varautuja olet, ja tilaa samalla itsellesi Hallitse rahojasi -verkkovalmennus.

Mikäli et halua tehdä testiä, voit tilata valmennuksen sähköpostiisi TÄSTÄ.

Voit suorittaa verkkovalmennuksen myös Martta-akatemiassa. Martta-akatemia on kaikille avoin ja rekisteröityminen sinne on maksutonta. Löydät valmennuksen nimellä Hallitse rahojasi – Avoin verkkovalmennus. Rekisteröitymisohjeet ja lisätietoja löydät Martta-akatemian sivulta.