Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ässäkokkikurssi, Joensuu

Tämä ässäkokkikurssi on tällä hetkellä täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle klo 10 – 15: joko puhelimitse  050 448 1125 tai sähköpostilla: paivikki.rinne@martat.fi

Maistuisiko kaurakedon peltileipä, Kippari-Kallen tehotahna tai omenaposken mantelimuffinit? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokkikurssit saavat jatkoa. Ässäkokeissa kantavana ajatuksena ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu. Valtakunnallisilla kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa tulevaisuuden tekijöille.

Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä. Sopivissa tilanteissa vertaillaan myös itse tehdyn ja valmiina ostetun ruuan hintoja.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) järjestää Ässäkokki-kursseja yhteistyössä Pohjois-Karjalan Marttojen kanssa eri puolilla maakuntaa: Ilomantsissa, Joensuussa, Kiteellä, Kontiolahdella, Lieksassa ja Rääkkylässä. Ässäkokkikurssit ovat maksuttomia osallistujille. Kurssi kestää noin 4 tuntia ja ilmoittautuminen tapahtuu alempana tällä sivulla olevalla lomakkeella. (Kirjoita kohtaan Määrä numero 1 ja täytä esiin tuleva lomake; klikkaa sitten Lisää ostoskoriin.)

Ilmoitathan heti, jos lapsi ei pääsekään mukaan p. 050 448 1125, jotta voimme ottaa toisen lapsen tilalle.

Etkö pääse kurssille? Haluatko jo etukäteen kokkailla? Katso yhdessä lasten kanssa Ässäkokkien kokkausvideot:

Sijainti kartalla

Et voi ostaa lippuja, koska tapahtuma on jo ollut.
Aloitusaika
05.06.2018 klo 09:00
Lopetusaika
05.06.2018 klo 13:00
Paikka
Marttakeskus, Koskikatu 5-7 80100 Joensuu
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
, , ,
Jaa sivu