|

Joulupuuroa ja joulukiirettä

Joulu tuntuu puhuttavan paljon – ja etenkin sen aiheuttama stressi ja kiire. Itse olen jakanut vinkkejä, miten joulukiireestä selviää ja kuinka olisi hyvä olla itselleen armollinen joulun suhteen.

Mutta kuinkas sitten kävikään

Joulukiire tuli tännekin! Niin on ollut hoppu, ettei ole edes blogia ehtinyt päivittämään. Mutta onneksi eilen oli aikaa hieman pysähtyä ja aistia joulutunnelmaa. Oli nimittäin meidän Uudenmaan Marttojen jo perinteeksi muodostunut joulupuuro-tapahtuma.

Ajatuksena on, että kutsumme marttoja ja naapureita istahtamaan yhteisen joulupuuron ääreen näin joulun alla. Joulupuuro oli tänä vuonna vaihteeksi ohrapuuroa. Se herätti harvinaisuudessaan ihastusta. Siinä kun puuroja monta tuntia haudutti ja sekoitti, niin todettiin kyllä, että jos ensi vuonna tarjoasi vaikka taas sitä riisipuuroa. Vaikka kyllä puurokattilan ääressä vietetty aika kannatti – ihanaa, makeaa ja kotimaista herkkua!

Kurkkaa videolta joulupuuron tunnelmat. Ja jos ei enää ennen joulua tavata, niin ihanaa joulua kaikille! Muistakaa, ettei joulu synny ulkoisista puitteista ja keskittykää teille tärkeisiin asioihin. Itse ajattelin nähdä perhettä, heittää jalat ylös ja tarttua uuteen kirjaan.