Usein kysyttyjä kysymyksiä Martat 125 vuotta -messuista ja juhlagaalasta

Kokosimme alle tapahtumaan liittyvät oleelliset tiedot ja useimmin kysytyt kysymykset. Jäikö jotain uupumaan? Tavoitat meidät asiassa kuin asiassa osoitteesta martat@martat.fi.

Tapahtuma on avoin kaikille martoille ja marttahenkisille.

Tapahtuma on loppuunmyyty. Facebookin tapahtumasivulla on mahdollista kysyä myyntiin vapautuvista lipuista: https://www.facebook.com/events/2554528444722939

Vaatesäilytys kuuluu tapahtumalipun hintaan.

Nautimme yhdessä buffetpöydän antimista osana tapahtumaa. Juhlaruokailu kuuluu lipun hintaan.

Ruokailu järjestetään portaittain klo 12-15.30 Tampere-talon toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Menutiedot täällä: https://www.martat.fi/marttajarjesto/toimintamme/juhlavuosi/martat-125-vuotta-messut-ja-juhlagaala/juhlaruokailu-tampere-talossa/

Tapahtumassa huomioidaan erikoisruokavaliot. Jos erikoisruokavaliosi on muu kuin laktoositon, vegaani tai gluteeniton, ilmoita asiasta suoraan Tampere-talon ravintolaan.

Voit myös tilata omakustanteiset tarjoilut ennen konserttia tai konsertin väliajalle Tampere-taloon täältä https://tampere-talo.livex.fi/event/Martat-125-vuotta-Messut-ja-juhlagaala/143785/319595/caterings (linkki vie Tampere-talon sivulle).

Tarjoilut voi tilata myös puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 13–15 puh. 050 388 7155. Tampere-talo veloittaa tarjoilun varaamisesta puhelimitse 3 euroa.

Kannustamme juhlavieraita sonnustautumaan marttamekkoon tai -paitaan, jos sellainen kaapista löytyy, mutta asuakin tärkeämpää on, että tulet tapahtumaan omana itsenäsi.

Tapahtuman kokonaishiilijalanjälki määritetään laskemilla, jotka on laadittu yhteistyössä Suomen Luonnonvarakeskuksen kanssa. Laskennassa huomioidaan mm. tapahtuman kesto, osallistujamäärä, matkustustavat ja -etäisyydet sekä tarjottava menu. Tapahtuman ruokailu on kasvispainotteinen.

Marttamessujen tiedot löytyvät täältä: https://www.martat.fi/marttajarjesto/toimintamme/juhlavuosi/martat-125-vuotta-messut-ja-juhlagaala/marttamessut/ ja juhlagaalan täältä: https://www.martat.fi/marttajarjesto/toimintamme/juhlavuosi/martat-125-vuotta-messut-ja-juhlagaala/juhlagaala/

Kaikkiin Tampere-talon kokous- ja yleisöti­loihin pääsee esteettömästi. Taloon on asennettu kynnysluiskat ja automaattisesti avautuvat ulko-ovet. Käytävät ja oviaukot ovat leveitä ja portaikkojen kaiteiden päättymisen huomaa viimeisen askelman kohdalla olevasta tunnisteesta.

Tampereelta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Olemme tehneet sopimuksia hotellien kanssa, joten majoitus on mahdollista varata hieman edullisemmin juhlaviikonlopuksi. Jos tulette kokonaisen ryhmän voimin viikonlopuksi Tampereelle, kannattaa myös ruokailut varata ravintoloista hyvissä ajoin.

Jos olet jo martta, voit tulla mukaan oppimaan uutta ja kokemaan Tampere-talon täydeltä marttaenergiaa. Jos marttojen toiminta on sinulle vielä hieman vieraampaa, tämä on hyvä tapa sukeltaa marttailun maailmaan ja tavata muita marttoja. Ja ehkä innostut lähtemään mukaan marttatoimintaan!