Myyjäiset

Osana Marttatoria 14.9.2019 Helsingin Senaatintorilla järjestetään myös Marttojen myyjäiset, joissa Marttapiirit ja Marttayhdistykset ympäri Suomen myyvät monenlaisia ihania tuotteita sekä esittelevät toimintaansa.

Myyjäispöydistä voit ostaa kivat tuliaiset kotiin viemisiksi tai itsellesi muistoksi tapahtumasta. Myynnissä on paljon erilaisia Marttojen tekemiä käsitöitä kuten sukkia, hattuja, koruja ja keramiikkaa. Ekologisuus ja kierrätys on otettu huomioon mm. myytävissä pellavaisissa kestokahvi- ja kestoteepusseissa. Ja koska kyseessä on Marttojen myyjäiset ei pidä unohtaa perinteisiä leivonnaisia ja hilloja.

Myyjäiset toteutetaan yhdessä Marthaförbundin piirien kanssa. Myyntipaikat on sijoitettu torille piirien maantieteellisen sijainnin mukaisesti. Jokaiselle marttapiirille on varattu torilta myyntipaikka haluamiensa tuotteiden esittelyä ja myyntiä varten. Myyntipaikka on yksi neljäsosa katetusta teltasta (noin 4 m2), jonka perusvarusteluun kuuluu yksi pöytä (2,2 m x 0,67 m, korkeus 0,77 m) ja kaksi tuolia.

Tervetuloa mukaan viihtymään ja tekemään Marttatorista juhlavuoden hienoin tapahtuma!

Lisätietoja myyntipaikoista

  • Anna-Maija Palosuo, anna-maija.palosuo@martat.fi, p. 050 511 8099.