Osana Marttatoria järjestetään myös Marttojen myyjäiset. Jokaiselle marttapiirille on varattu torilta myyntipaikka haluamiensa tuotteiden esittelyä ja myyntiä varten. Myyntipaikka on yksi neljäsosa katetusta teltasta (noin 4 m2), jonka perusvarusteluun kuuluu yksi pöytä (2,2 m x 0,67 m, korkeus 0,77 m) ja kaksi tuolia.

Marttapiirit vastaavat myyntipaikan käytön jakamisesta alueen yhdistysten kesken. Jokainen myyjä vastaa itse myytävien tuotteiden kuljetuksesta, varastoinnista ja myynnistä. Pisteellä ei ole mahdollista valmistaa myytäviä tuotteita, vaan tuotteiden tulee olla torille tuotaessa valmiita myytäväksi.

Myyjäiset on hieno mahdollisuus yhdistysten varainhankintaan sekä marttatoiminnan kirjon ja valtakunnallisuuden esittelemiseen! Myyjäiset toteutetaan yhdessä Marthaförbundin piirien kanssa ja myyntipaikat sijoitellaan torille piirien maantieteellisen sijainnin mukaisesti.

Myyntipaikat varataan alla olevalla lomakkeella. Ilmoitetuille yhteyshenkilöille lähetetään laajempi info myyjäisiin liittyvistä käytänteistä viimeistään elokuussa 2019.

Tervetuloa mukaan rakentamaan Marttatorista juhlavuoden hienointa tapahtumaa yhdessä!


Lisätietoja myyntipaikoista

  • Anna-Maija Palosuo, anna-maija.palosuo@martat.fi, p. 050 511 8099.

Marttatori myyntipisteiden varauslomake

  • Valitse listalta marttapiirisi.

 

Jaa sivu