Marttatorilla voi ruokailla yhdessä muiden tapahtumavieraiden kanssa, nauttia herkullisesta lähellä tuotetusta ruoasta ja lepuuttaa jalkoja monipuolisen tapahtumaohjelman lomassa. Marttatorin menu on räätälöity vuoden 2019 nimikkokasveista, marttatoiminta ja satokauden parhaat tuotteet mielessä pitäen.

Torilla tarjottavasta lounasruoasta vastaa Juuri Yhtiöiden Pihka-ravintolat. Ravintoloiden toiminnassa luomu ja lähiruoka ovat lähellä sydäntä ja raaka-aineet hankitaan suurilta osin luomuna ympäri vuoden.

Marttatorin menuu

  • Kaalipiirakkaa ja lämmintä tattilientä
  • Syysjuuressärää kauden parhaista juurikkaista
  • Luomukurpitsa-kurkkurelissiä
  • Hillottua omenaa ja punajuurta
  • Käsintehtyä karpalojäätelöä, suolakinuskia ja kuusenkerkällä maustettua kauragranolaa

Menun hinta on 14 € / ruokailija

Varaa lounas ennakkoon ryhmällesi

Toivomme ryhmien tilaavan Marttatorin lounaat ennalta. Ennakkoon varatut lounaat maksetaan laskulla, johon lisätään laskutuslisä 13 €. Yli 20 hengen ryhmät saavat yhden maksuttoman lounaan. Lounaassa on huomioitu yleisimmät erityisruokavaliot. Yksittäisiä ruoka-ainerajoitteita ei valitettavasti pystytä huomioimaan. Lounaiden tilaaminen ennalta auttaa varaamaan oikean määrän ruokaa ja samalla vähentämään ruokahävikkiä. Ennakkotilaukset on tehtävä elokuun loppuun mennessä alla olevalla lomakkeella.

Marttatorin ruokailun ryhmävarauslomake

 

Jaa sivu