Uusia alkuja -kierrätystapahtumat opiskelijoille ja omaan kotiin muuttaneille 10.-19.9.2018

Opintojen aloittaminen ja omaan kotiin muuttaminen on jännittävää ja ihanaa – mutta myös melko kallista. Esimerkiksi keittiön tarvikkeet voivat olla yllättävänkin iso kustannus. Mutta ei hätää, Martoilla on ratkaisu!

Martat järjestävät opiskelijoille ja omaan kotiin muuttaneille Uusia alkuja -kierrätystapahtumia ympäri Suomen 10.-16.9.2018. Tapahtumista opiskelijat voivat noutaa kotiinsa tarvitsemiaan keittiötarvikkeita – ja vieläpä täysin ilmaiseksi.

Mitä tapahtumissa kierrätetään?

Saatavilla on niin astioita, ruoanlaittovälineitä kuin muitakin keittiötarvikkeita. Tavarat on kerätty sekä martoilta että muilta ihmisiltä, jotka ovat halunneet lahjoittaa ylimääräiset käytetyt tai käyttämättömät keittiövälineensä opiskelijoille. Kaikki astiat on tarkastettu ja ne ovat hyväkuntoisia ja käyttökelpoisia.

Missä tapahtumia järjestetään?

Tapahtumia järjestetään yhteensä 17 ympäri Suomen. Jokainen tapahtuma on omanlaisensa, paikallisten marttojen järjestämä. Ilmaisten keittiötarvikkeiden lisäksi tapahtumissa on tarjolla vinkkejä ekologiseen arkeen niin ruoanlaiton, kierrättämisen, säästämisen kuin kodinhoidon näkökulmista.

Jokaisella tapahtumalla on oma facebook-tapahtuma, josta löytyy kunkin tapahtuman tarkempi sisältö ja aikataulu.

Tapahtumapaikat ja -päivätNew Beginnings – Recycling events for students and everyone who is new to living on their own.

10.-16.9.2018

Becoming a student and moving into your own place for the first time can be exciting and wonderful. However, they can also be pretty expensive. For example, household items such as kitchen utensils can cost a lot. Don’t worry though, Marthas are here to offer you a solution!

Marthas are organizing recycling events called New Beginnings across Finland in September. The idea is that students, and everyone who is new to living alone, can come and pick up kitchen utensils for free.

What is being recycled?

There are all kinds of kitchen utensils as well as dinnerware available. They have been collected from Marthas and from other people who have donated their extra or unused items to students. All items have been checked and are in good shape.

Where are the events taking place?

In total, there are seventeen events in several cities across the country. Each event is unique and organized by local Marthas. In addition to giving away free kitchen utensils, Marthas will also offer eco-friendly tips for cooking, housekeeping, recycling, and saving money.

Each event has a Facebook page where you can find more information and the full schedule.

Yhteistyössä

Jaa sivu