Marttakahvio on Joensuun kauppatorilla toimiva kesäkahvio. Marttakahvio on tunnettu uunituoreista, torilla leivotusta piirakoistaan ja kotitekoisesta kahvileivästä. Marttakahvio avaa luukkunsa kesäksi 25.5.2020.

Marttakahvio

”Munavoilla vai ilman?” Iloinen palvelu, maistuvat herkut ja uunituoreet piirakat, niistä tunnetaan Joensuun Marttakahvio! Piirakoiden lisäksi tarjoamme kahvin tai teen seuraksi omassa leipomossamme paistettuja suolaisia ja makeita herkkuja. Pyrimme kaikessa toiminnassamme vastuullisuuteen, käytämme vain kotimaista lihaa ja muutenkin mahdollisuuksien mukaan lähellätuotettuja raaka-aineita. Valikoimissamme on useita Reilun kaupan ja luomutuotteita sekä vaihtoehtoja myös vegaaneille.

Kuuluisat piirakkakahvit

Maan parhaiksikin niitä on kehuttu. Marttakahvion piirakoita siis.

Marttakahvion vieressä, piirakkapajalla, leivotaan tänäkin kesänä lähes päivittäin kahviossa myytävät martanpiirakat. Piirakat valmistetaan talkoovoimin ja paistajat tulevat Pohjois-Karjalan Marttojen eri jäsenyhdistyksistä ympäri maakuntaa. Asiakkaat pääsevät aamupäivisin seuraamaan piirakanvalmistusta lasi-ikkunoiden läpi. Keskikesällä piirakkapajassa järjestetään leivontanäytösten lisäksi lasten piirakkakouluja.

Piirakoiden valmistuksella ja myynnillä tuetaan Pohjois-Karjalan Martat ry:n ammatillista kotitalousneuvontaa.

Piirakkapaja on toiminut Joensuun torilla vuodesta 1992 lähtien.

Tervetuloa tutustumaan Marttakahvioon.

Torilla tavataan!

 

 @marttakahvio #marttakahvio