Marttakahvio on Joensuun kauppatorilla toimiva kesäkahvio. Marttakahvio on tunnettu uunituoreista, torilla leivotusta piirakoistaan ja kotitekoisesta kahvileivästä. Kahvio on avoinna 29.4.2020 alkaen.

Marttakahvio

”Munavoilla vai ilman?” Iloinen palvelu, maistuvat herkut ja uunituoreet piirakat, niistä tunnetaan Joensuun Marttakahvio! Piirakoiden lisäksi tarjoamme kahvin tai teen seuraksi omassa leipomossamme paistettuja suolaisia ja makeita herkkuja. Pyrimme kaikessa toiminnassamme vastuullisuuteen, käytämme vain kotimaista lihaa ja muutenkin mahdollisuuksien mukaan lähellätuotettuja raaka-aineita. Valikoimissamme on useita Reilun kaupan ja luomutuotteita sekä vaihtoehtoja myös vegaaneille.

Kuuluisat piirakkakahvit

Maan parhaiksikin niitä on kehuttu. Marttakahvion piirakoita siis.

Marttakahvion vieressä, piirakkapajalla, leivotaan päivittäin kahviossa myytävät martanpiirakat. Piirakat valmistetaan talkoovoimin ja paistajat tulevat Pohjois-Karjalan Marttojen eri jäsenyhdistyksistä ympäri maakuntaa. Asiakkaat pääsevät aamupäivisin seuraamaan piirakanvalmistusta lasi-ikkunoiden läpi. Keskikesällä piirakkapajassa järjestetään leivontanäytösten lisäksi lasten piirakkakouluja.

Piirakoiden valmistuksella ja myynnillä tuetaan Pohjois-Karjalan Martat ry:n ammatillista kotitalousneuvontaa.

Piirakkapaja on toiminut Joensuun torilla vuodesta 1992 lähtien.

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Marttakahvioon.

 

Haemme Marttakahvioon myyjiä ja kahvioapulaisia kesäksi 2020 (lisätietoja).

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, liitä opinto- ja työtodistukset mukaan. Mainitse myös kumpaa työtehtävää haet. Otamme hakemukset vastaan henkilökohtaisesti tiistaina 18.2.2020 klo 14.30-17 välisenä aikana osoitteessa Koskikatu 5-7 (Marttakeskus/Heli Hjälm).

 

Torilla tavataan!

 

 @marttakahvio #marttakahvio

Jaa sivu