Myytävät tuotteet

Pannunalunen

Marttojen 125 vuotta ja juhlavuoden metsäteemaa juhlistava pannunalunen. Suunniteltu sopivaksi niin juhlaan kuin arkeen.

Pannunalunen on toteutettu yhteistyössä Joensuulaisen Kolo Designin kanssa. Se valmistaa kotimaisesta puusta kauniita tuotteita ja yrityksen arvomaailma on linjassa järjestömme kanssa. Yhteistyössä syntyi Marttojen logon muotoinen pannunalunen, jonka sisäosasta saa erillisen pienemmän alusen, joko lasille tai pienemmälle pannulle. Pannunalunen ja sen tuotepakkaus suunniteltiin Marttojen näköiseksi ja näppärästi lähetettäväksi. Pakkaus on litteä, napakkaa kartonkia ja kulkee helposti postitse vaikkapa lahjaksi läheiselle.

Pannunalusen hinta on 15 euroa.

Kupilka-retkimuki Martta-logolla

Retkeilyyn sopiva kuppi, joka pitää juoman kuumana polttamatta sormia. Mukin mukana tulee samasta materiaalista valmistettu lusikka. Kupilka eräastiat valmistetaan Suomessa, Kontiolahden Pyytivaaralla. Ne on tehty Kareline® luonnonkuitukomposiitista, joka on hiilineutraalisti tuotettua ja Suomessa valmistettua.
Suositeltu käyttölämpötila -30 – + 100 °C. Astianpesukoneen kestävä.

Näissä Kupilka-retkimukeissa on kyljessä Martta-logo kaiverrettuna. Tarjolla on värisävyt kelo (tummanharmaa) ja mustikka (tumma sininen).

Kupilka-retkimukin hinta on 22 euroa.

Piirakkapulikka ja -muotti

Piirakanleipojan tärkein työväline on hyvin toimiva pulikka. Piirakkamuotti puolestaan takaa tasakokoiset piirakankuoret. Nämä pulikka ja piirakkamuotti ovat käsityötä Pohjois-Karjalasta. Ne on sorvannut Mauri Kekkonen. Molempiin tuotteisiin on polttomerkitty “Martat Pohjois-Karjala” -logo.

Piirakkapulikka 10 euroa, piirakkamuotti 12 euroa.