Virkee – Vireästi Karjalassa

Virkee – Vireästi Karjalassa on ikäihmisten ja heidän läheistensä ravitsemusta, toimintakykyä ja hyvinvointia tukeva hanke.

Tavoitteena on ikäihmisten hyvinvoinnin ja omatoimisen arjen tukeminen muun muassa arkiruokakurssien ja ravinto-ohjauksen keinoin. Keskeistä on hyvän ravitsemuksen turvaaminen ikääntyessä ja siihen liittyvissä uudenlaisissa elämäntilanteissa. Ikäihmisiä halutaan kannustaa yhdessä tekemiseen ja ruokailuun. Toiminta toteutuu luentojen, ruoanvalmistuskurssien, yksilö- ja ryhmäohjausten sekä erilaisen terveysviestinnän keinoin.

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki yli 60-vuotiaat, erityisesti omaishoitajat, lesket, yksin asuvat ja paikkakunnalle äskettäin muuttaneet tai muun muutoksen elämässään kokeneet ikäihmiset tai heidän läheisensä. Tilaisuudet ovat maksuttomia yli 60-vuotiaille. Yhteydenotot: kotitalousasiantuntija Loviisa Salin p. 0400 167 695 loviisa.salin@martat.fi

Tervetuloa mukaan kursseille Marttojen Tapahtumakalenterin kautta ilmoittautuen!

Hanke toteutetaan maakunnallisesti Pohjois-Karjalassa vuosina 2018-2022. Hankkeen rahoituksesta vastaa sosiaali- ja terveysministeriö.

 

www.ikainstituutti.fi/elamanote