Vinkki! Marttojen neuvontapuhelin 0600 14882 palvelee ma-pe klo 12-15. Hinta 1,70/min. + ppm. (Myös kodinkoneet ja energiansäästö.

Martoille monipuolinen, vuodenaikoja seuraava sesonkiruoka on sydäntä lähellä.
Ruoka-sivuilta löydät tietoa ruoanvalmistuksesta, ravitsemuksesta sekä ruoka- ja leivontaohjeita niin pienelle kuin isommallekin joukolle.

Marttojen mainioita keittokirjoja voi tilata Martan puoti -sivuilta ja ostaa maakunnallisten marttapiirien toimipisteistä.

Marttapiirit järjestävät monenlaisia ruokakursseja. Kysy marttapiireistä  lisätietoa ruokakursseista. Valtakunnallisia kurssiaiheita ovat muun muassa:

  • Reilua ruokaa arkeen
  • Kalaelämyksiä
  • Martan kasviskeittiö
  • Kattilamatka Kameruniin
  • Sienet, marjat ja yrtit - suomalaista superruokaa

Marttojen ruoka- ja ravitsemusneuvonta noudattaa Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suosituksia.  

 

Ruoka-teeman tapahtumia marttapiireissä

27.10.2014 | Arabialaiset mezet, Helsinki

Kurssilla valmistetaan mm. falafel-pyöryköitä ja viininlehtikääryleitä ja aterian päättää makea mantelikäärme.

28.10.2014 | Pikkukokkiohjaajakoulutus, Hämeenlinna

Kiinnostaako sinua lasten kanssa kokkailu? Tule mukaan ohjaajakoulutukseemme hankkimaan valmiuksia pikkukokkikurssien järjestämiseen, varmuutta lasten kanssa työskentelyyn ja uusia hyviä ideoita. Koulutuksessa tutustumme mm.pikkukokkiohjaajasivustoon ja valmistamme välipaloja.

30.10.2014 | Kalankäsittelyä - päiväkurssi, Helsinki

Erilaisia sesongin kaloja opetellaan käsitellään suomustamalla, suolistamalla, fileoimalla, nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttänen.

30.10.2014 | Hei, me leivotaan, Helsinki

Lasten ja aikuisten yhteinen leivontakurssi.
Kurssille otetaan 7 aikuinen+lapsi paria eli 14 osallistujaa. Kurssihinta on 20 per hlö.
Kirjoita lapsen nimi ja ikä Lisätietoja-kohtaan.

30.10.2014 | Vikkelää, sukkelaa suuhun pantavaa, Kuopio

Yllätysvieraita tulossa! Mitä keksisi tarjottavaksi nopeasti ja helposti? Kurssilla valmistetaan nopeasti joutuvia suolaisia ja makeita leivonnaisia ja muita tarjottavia.

30.10.2014 | Ravitsemussuositukset tutuiksi ketjukoulutus Martoille, Hämeenlinna

Millaista on hyvä ja terveellinen ruoka uusien ravitsemussuositusten mukaan? Miten syön jota voin hyvin?

31.10.2014 | Hygieniapassi, Kokkola

Hygieniapassin testitilaisuus, ilmoittuaksesi ota yhteys piiriin joko puhelimitse tai sähköpostilla.

03.11.2014 | Perusruokakurssi, Helsinki

Kurssi järjestetään neljänä peräkkäisenä maanantaina klo 17-20:30.
Kurssipäivät ovat 3.11., 10.11., 17.11. ja 24.11.