Koronaviruksen vaikutus Savon Marttojen Kotiapu-toimintaan

Hyvä asiakkaamme!

Savon Marttojen kotiapu toimii normaalisti

Koronaviruspandemia ei toistaiseksi vaikuta Savon Marttojen Kotiapu-toimintaan. Pyrimme turvaamaan palveluidemme toiminnan jatkuvuuden.

Ammattitaitoisella ja koulutetulla henkilökunnallamme on edelleen valmius auttaa asiakkaitamme siivouksessa ja kotitöissä. Kiinnitämme entistäkin tarkemmin huomiota hyvään hygieniaan. Olemme tehostaneet hygieniaohjeistusta sekä toimenpiteitä kotikäynneillä. Varmistamme näin, etteivät tartunnat leviä.

Kun tulemme kotiisi auttamaan tai siivoamaan…

  • Emme tule sairaana töihin.
  • Emme kättele sinua tervehtiessämme.
  • Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja erityisesti siivousvälineiden puhtaudesta.

Myös sinulta asiakkaanamme odotamme huolellisuutta

  • Pidäthän huolta omasta käsihygieniasta: pese kädet vedellä ja saippualla.
  • Pyydämme sinua ilmoittamaan viipymättä, mikäli olet sairastunut, epäilet sairautta perhepiirissä tai luonasi on käynyt vierailijoilla, jotka ovat olleet sairastuneita.
  • Jos kuulut riskiryhmään  ja olet yli 70-vuotias tai sinulla on pitkäaikaissairaus, on tarpeellista arvioida riskit ja keskustella asiasta lähipiirisi ja kotiapuhenkilökuntamme kanssa.

Lisätietoja

Seija Laurila, puh. 0440 228 928
savonlinna.marttapalvelut@martat.fi

”Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. On mahdollista, että virus tarttuu myös kosketuksen kautta. Koronavirukset eivät säily ilmassa, eivätkä päiväkausia pinnoilla vaihtelevissa lämpötiloissa. Tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole todettu.” Työterveyslaitos 3.3.2020