Järjestämme tilauskursseja yrityksille, yhdistyksille ja erilaisille ryhmille. Kerää kimppa ja tilaa kokkikurssi työporukalle, kaveriryhmälle tai vaikka suvulle. Illanvietto kokkaillen tiivistää yhteishenkeä ja mahdollistaa rennon kohtaamisen asiakkaidesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.

Kurssihinnat

Valmis kurssikokonaisuus 375€ + alv 24%  + kurssilla käytettävät elintarvikkeet

Ryhmälle suunniteltu kurssikokonaisuus 475€ + alv 24% + kurssilla käytettävät elintarvikkeet

Luentohinta 1 h  160 €  + alv 24%

 

Pyydä meiltä tarjous!

 

Kurssitarjonta  2022

 

Espanjalaiset herkut

Tapas on pieni aperitiivipala, joka nautitaan Espanjassa usein porukalla ennen lounasta tai illallista – tai pääateriana kattamalla niitä pöytään montaa eri sorttia. Tule kurssille oppimaan perinteisten tapasten valmistus ja herkuttele runsaan tapas-pöydän ääressä.

 

Hurmaava Thaimaa

Thai-ateriassa makeat, suolaiset, kirpeät, voimakkaat ja tuliset maut kohtaavat toisensa sulassa sovussa. Thaimaalaisessa keittiössä makua antavat esimerkiksi kala- ja osterikastikkeet, currytahnat, inkivääri, chilit, kookos ja lime. Kurssilla valmistetaan mm. tulista papaijasalaattia, kevätkääryleitä ja chili-katkarapuja.

 

Korealainen ateria

Korealainen ateria koostuu monista pienistä ruokalajeista, jotka on maustettu mm. inkiväärillä, soijakastikkeella ja seesaminsiemenillä. Korean erottaa naapurimaistaan, Kiinasta ja Japanista, etenkin runsaampi mausteiden käyttö. Kurssilla valmistamme mm. bulgogi-tulilihaa, bibim guksu nuudeleita ja maailman terveellisimmäksi ruoaksi nimettyä kimchiä.

 

Makumatka Italiaan

Vahvan ruokaperinteen omaavasta Italiasta ovat kotoisin monet kuuluisat raaka-aineet, kuten parmesaani, mozzarella, ilmakuivattukinkku ja balsamietikka. Kurssikerralla tutustumme maan ruokakulttuuriin ja valmistamme  täyteläisen lounaskokonaisuuden, unohtamatta herkullista jälkiruokaa.

 

Herkullista vegaaniruokaa

Millaisista raaka-aineista saa valmistettua maukasta ja ravitsemuksellisesti tasapainoista vegaaniruokaa? Entä miten valmistaa makeita herkkuja vegaanisesti? Kurssilla saat tietoa ja käytännön osaamista vegaaniruokaan liittyen. Valmistamme kurssilla vegaanisen ateriakokonaisuuden.

 

Vaaleaa hapanjuurileipää

 

Rauhassa kohonnut juurileipä palkitsee leipojansa erityisellä aromikkuudellaan ja leipuri pääsee leikkaamaan leivän paksunrapeaa kuorta. Kurssilta saat mukaasi oman vehnä hapanjuuren sekä taikinan kotona paistettavaksi. Kurssilla nautitaan herkullisista juurileivistä ja ruokaisasta salaatista.

 

 

Haluatko opetella tekemään itse raakamakkaroita?

Tämä kurssi on sinua varten! Makkaran tekeminen on hauskaa puuhaa ja saat taatusti makkaroita omaan makuun. Kurssilla opit makkaranteon perustekniikat ja saat vinkkejä, joiden avulla makkarat onnistuvat kotonakin. Tutuksi tulevat mm. chorizot, perunamakkarat ja sienimakkarat.

 

Yhden kattilan taktiikka

Moni meistä kaipaa arkiruoan valmistukseen uusia ideoita ja helpotusta.  Yhden kattilan taktiikka -ruokakurssilla valmistetaan herkullisia, helppoja ja monipuolisia kasvisvoittoisia ruokia erilaisista ruoka-aineista. Tule oppimaan uutta ja valmistamaan arkiruokaa –pienellä twistillä!

Ota meihin yhteyttä

Pohjois-Savon alue
savon@martat.fi
puh. 050 339 4260

Etelä-Savon alue
Satu Räsänen
satu.rasanen@martat.fi
puh. 050 339 4258

__________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________