Tilauskurssit yrityksille, yhdistyksille ja ryhmille
Järjestämme tilauskursseja yrityksille, yhdistyksille ja erilaisille ryhmille. Kerää kimppa ja tilaa kokkikurssi työporukalle, kaveriryhmälle tai vaikka suvulle. Illanvietto kokkaillen tiivistää yhteishenkeä ja mahdollistaa rennon kohtaamisen asiakkaidesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.
Kurssihinnat
Valmis kurssikokonaisuus 450 € / 10 hlö, lisähenkilöt +20 €/hlö + raaka-aineet + alv 24 %
+ tarvittaessa matkakulut
Tilauskurssit ryhmälle räätälöitynä 550 € / 10 hlö, lisähenkilöt +20 €/hlö + raaka-aineet + alv 24 %
+ tarvittaessa matkakulut
Luentohinta 90 €/h + alv 24 % + tarvittaessa matkakulut
Pyydä meiltä tarjous!
Kurssitarjonta 2023
Espanjalaiset herkut
Tapas on pieni aperitiivipala, joka nautitaan Espanjassa usein porukalla ennen lounasta tai illallista – tai pääateriana kattamalla niitä pöytään montaa eri sorttia. Tule kurssille oppimaan perinteisten tapasten valmistus ja herkuttele runsaan tapas-pöydän ääressä.
Hurmaava Thaimaa
Thai-ateriassa makeat, suolaiset, kirpeät, voimakkaat ja tuliset maut kohtaavat toisensa sulassa sovussa. Thaimaalaisessa keittiössä makua antavat esimerkiksi kala- ja osterikastikkeet, currytahnat, inkivääri, chilit, kookos ja lime. Kurssilla valmistetaan mm. tulista papaijasalaattia, kevätkääryleitä ja chili-katkarapuja.
Korealainen ateria
Korealainen ateria koostuu monista pienistä ruokalajeista, jotka on maustettu mm. inkiväärillä, soijakastikkeella ja seesaminsiemenillä. Korean erottaa naapurimaistaan, Kiinasta ja Japanista, etenkin runsaampi mausteiden käyttö. Kurssilla valmistamme mm. bulgogi-tulilihaa, bibim guksu nuudeleita ja maailman terveellisimmäksi ruoaksi nimettyä kimchiä.
Makumatka Italiaan
Vahvan ruokaperinteen omaavasta Italiasta ovat kotoisin monet kuuluisat raaka-aineet, kuten parmesaani, mozzarella, ilmakuivattukinkku ja balsamietikka. Kurssikerralla tutustumme maan ruokakulttuuriin ja valmistamme täyteläisen lounaskokonaisuuden, unohtamatta herkullista jälkiruokaa.
Herkullista vegaaniruokaa
Millaisista raaka-aineista saa valmistettua maukasta ja ravitsemuksellisesti tasapainoista vegaaniruokaa? Entä miten valmistaa makeita herkkuja vegaanisesti? Kurssilla saat tietoa ja käytännön osaamista vegaaniruokaan liittyen. Valmistamme kurssilla vegaanisen ateriakokonaisuuden.
Haluatko opetella tekemään itse raakamakkaroita?
Tämä kurssi on sinua varten! Makkaran tekeminen on hauskaa puuhaa ja saat taatusti makkaroita omaan makuun. Kurssilla opit makkaranteon perustekniikat ja saat vinkkejä, joiden avulla makkarat onnistuvat kotonakin. Tutuksi tulevat mm. chorizot, perunamakkarat ja sienimakkarat.
Yhden kattilan taktiikka
Moni meistä kaipaa arkiruoan valmistukseen uusia ideoita ja helpotusta. Yhden kattilan taktiikka -ruokakurssilla valmistetaan herkullisia, helppoja ja monipuolisia kasvisvoittoisia ruokia erilaisista ruoka-aineista. Tule oppimaan uutta ja valmistamaan arkiruokaa –pienellä twistillä!
Ota meihin yhteyttä
Pohjois-Savon alue
saara.repo@martat.fi
puh. 050 339 4259
Etelä-Savon alue
Satu Räsänen
satu.rasanen@martat.fi
puh. 050 339 4258
__________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________