Tilauskurssit yrityksille, yhdistyksille ja ryhmille

Järjestämme tilauskursseja yrityksille, yhdistyksille ja erilaisille ryhmille. Kerää kimppa ja tilaa kokkikurssi työporukalle, kaveriryhmälle tai vaikka suvulle. Illanvietto kokkaillen tiivistää yhteishenkeä ja mahdollistaa rennon kohtaamisen asiakkaidesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.

Kurssihinnat ruokakursseille

Valmis kurssikokonaisuus 450 € / 10 hlö, lisähenkilöt +20 €/hlö + raaka-aineet + alv 24 %
+ tarvittaessa matkakulut

Tilauskurssit ryhmälle räätälöitynä 550 € / 10 hlö, lisähenkilöt +20 €/hlö + raaka-aineet + alv 24 % + tarvittaessa matkakulut

Luentohinta 90 €/h + alv 24 % + tarvittaessa matkakulut

Pyydä meiltä tarjous!

Kurssitarjonta  2024

Espanjalaiset herkut

Tapas on pieni aperitiivipala, joka nautitaan Espanjassa usein porukalla ennen lounasta tai illallista – tai pääateriana kattamalla niitä pöytään montaa eri sorttia. Tule kurssille oppimaan perinteisten tapasten valmistus ja herkuttele runsaan tapas-pöydän ääressä. Jälkiruoaksi valmistamme herkullisia churroja. Kurssi sisältää lihaa ja kalaa.

Hurmaava Thaimaa

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on savon_martat_kansainvalinenkeittio_aasia_makumatkat.jpg

Thai-ateriassa makeat, suolaiset, kirpeät, voimakkaat ja tuliset maut kohtaavat toisensa sulassa sovussa. Thaimaalaisessa keittiössä makua antavat esimerkiksi kala- ja osterikastikkeet, currytahnat, inkivääri, chilit, kookos ja lime. Kurssilla valmistetaan mm. tulista porkkanasalaattia, kevätkääryleitä ja chili-katkarapuja. Kurssi sisältää lihaa ja kalaa.

Korealainen ateria

Korealainen ateria koostuu monista pienistä ruokalajeista, jotka on maustettu mm. inkiväärillä, soijakastikkeella ja seesaminsiemenillä. Korean erottaa naapurimaistaan, Kiinasta ja Japanista, etenkin runsaampi mausteiden käyttö. Kurssilla valmistamme mm. bulgogi-tulilihaa, bibim guksu nuudeleita ja maailman terveellisimmäksi ruoaksi nimettyä kimchiä.

Street-food

Katuruoka on makuja ja värejä täynnä, niitä pääset nyt maistelemaan pieninä makupaloina. Kurssilla pääset tutustumaan eri maanosien katuruokiin. Valmistamme erilaisia katuruokia ateriaksi, unohtamatta helppoja jälkiruokia ja makeita leivonnaisia. Tältä kurssilta saat hyviä ideoita myös omaan katuruokakeittiöösi.

Herkullisia kalaruokia

Kotimainen kala on kestävä ja terveellinen valinta ruokapöytään, ja sitä voi nauttia monin eri tavoin valmistettuna. Tuoreen kalan lisäksi maukkaita vaihtoehtoja löytyy myös pakastealtaasta ja säilykehyllyltä: kotimainen järvikalasäilyke onkin erinomainen lisä myös kotivaraan! Marttojen kalakurssilla opit erilaisia tapoja valmistaa kalaa sekä sille sopivia lisukkeita.

Herkullista vegaaniruokaa

Millaisista raaka-aineista saa valmistettua maukasta ja ravitsemuksellisesti tasapainoista vegaaniruokaa? Entä miten valmistaa makeita herkkuja vegaanisesti? Kurssilla saat tietoa ja käytännön osaamista vegaaniruokaan liittyen. Valmistamme kurssilla vegaanisen ateriakokonaisuuden unohtamatta herkullisia jälkiruokia ja leivonnaisia.

Haluatko opetella tekemään itse raakamakkaroita?

Tämä kurssi on sinua varten! Makkaran tekeminen on hauskaa puuhaa ja saat taatusti makkaroita omaan makuun. Kurssilla opit makkaranteon perustekniikat ja saat vinkkejä, joiden avulla makkarat onnistuvat kotonakin. Tutuksi tulevat mm. chorizot, perunamakkarat ja sienimakkarat.

Hygieniapassikoulutus ja testaus tilauksesta

Piirimme järjestää hygieniakoulutusta ja kauttamme on mahdollisuus suorittaa hygieniapassi. Voit osallistua ryhmän kanssa koulutukseen ja testiin, tai ryhmä voi tulla suorittamaan pelkän hygieniapassitestin.  Osallistuminen Ruokaviraston (Eviran) ohjeiden mukaan vaatii henkilökohtaisen yhteydenoton

Ota meihin yhteyttä

Pohjois-Savon alue

Sirpa Nygård
sirpa.nygard@martat.fi
puh. 050 339 4259

Etelä-Savon alue
Satu Räsänen
satu.rasanen@martat.fi
puh. 050 339 4258

__________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________