Tilauskurssit yrityksille, yhdistyksille ja ryhmille

Järjestämme tilauskursseja yrityksille, yhdistyksille ja erilaisille ryhmille. Kerää kimppa ja tilaa kokkikurssi työporukalle, kaveriryhmälle tai vaikka suvulle. Illanvietto kokkaillen tiivistää yhteishenkeä ja mahdollistaa rennon kohtaamisen asiakkaidesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.

Piirimme järjestää hygieniakoulutusta ja kauttamme on mahdollisuus suorittaa hygieniapassi. Voit osallistua ryhmän kanssa koulutukseen ja testiin, tai ryhmä voi tulla suorittamaan pelkän hygieniapassitestin.  Osallistuminen Ruokaviraston (Eviran) ohjeiden mukaan vaatii henkilökohtaisen yhteydenoton satu.rasanen@martat.fi

Kurssihinnat ruokakursseille

Valmis kurssikokonaisuus 450 € / 10 hlö, lisähenkilöt +20 €/hlö + raaka-aineet + alv 24 %
+ tarvittaessa matkakulut

Tilauskurssit ryhmälle räätälöitynä 550 € / 10 hlö, lisähenkilöt +20 €/hlö + raaka-aineet + alv 24 %
+ tarvittaessa matkakulut

Luentohinta 90 €/h + alv 24 % + tarvittaessa matkakulut

Pyydä meiltä tarjous!

Kurssitarjonta  2023

Espanjalaiset herkut

Tapas on pieni aperitiivipala, joka nautitaan Espanjassa usein porukalla ennen lounasta tai illallista – tai pääateriana kattamalla niitä pöytään montaa eri sorttia. Tule kurssille oppimaan perinteisten tapasten valmistus ja herkuttele runsaan tapas-pöydän ääressä.

Hurmaava Thaimaa

Thai-ateriassa makeat, suolaiset, kirpeät, voimakkaat ja tuliset maut kohtaavat toisensa sulassa sovussa. Thaimaalaisessa keittiössä makua antavat esimerkiksi kala- ja osterikastikkeet, currytahnat, inkivääri, chilit, kookos ja lime. Kurssilla valmistetaan mm. tulista papaijasalaattia, kevätkääryleitä ja chili-katkarapuja.

Korealainen ateria

Korealainen ateria koostuu monista pienistä ruokalajeista, jotka on maustettu mm. inkiväärillä, soijakastikkeella ja seesaminsiemenillä. Korean erottaa naapurimaistaan, Kiinasta ja Japanista, etenkin runsaampi mausteiden käyttö. Kurssilla valmistamme mm. bulgogi-tulilihaa, bibim guksu nuudeleita ja maailman terveellisimmäksi ruoaksi nimettyä kimchiä.

Makumatka Italiaan

Vahvan ruokaperinteen omaavasta Italiasta ovat kotoisin monet kuuluisat raaka-aineet, kuten parmesaani, mozzarella, ilmakuivattukinkku ja balsamietikka. Kurssikerralla tutustumme maan ruokakulttuuriin ja valmistamme  täyteläisen lounaskokonaisuuden, unohtamatta herkullista jälkiruokaa.

Herkullista vegaaniruokaa

Millaisista raaka-aineista saa valmistettua maukasta ja ravitsemuksellisesti tasapainoista vegaaniruokaa? Entä miten valmistaa makeita herkkuja vegaanisesti? Kurssilla saat tietoa ja käytännön osaamista vegaaniruokaan liittyen. Valmistamme kurssilla vegaanisen ateriakokonaisuuden.

Haluatko opetella tekemään itse raakamakkaroita?

Tämä kurssi on sinua varten! Makkaran tekeminen on hauskaa puuhaa ja saat taatusti makkaroita omaan makuun. Kurssilla opit makkaranteon perustekniikat ja saat vinkkejä, joiden avulla makkarat onnistuvat kotonakin. Tutuksi tulevat mm. chorizot, perunamakkarat ja sienimakkarat.

Ota meihin yhteyttä

Pohjois-Savon alue
savon@martat.fi
puh. 050 339 4260

Etelä-Savon alue
Satu Räsänen
satu.rasanen@martat.fi
puh. 050 339 4258

__________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________