Teemme tilauskursseja yrityksille, työyhteisöille ja  kaveriporukoille, kysy lisää!

Kerää kimppa ja tilaa kokkikurssi työporukalle, kaveriryhmälle tai vaikka suvulle. Illanvietto kokkaillen tiivistää yhteishenkeä ja mahdollistaa rennon kohtaamisen asiakkaidesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.

Valoisat ja kauniit opetustilamme sijaitsevat Kuopiossa Haapaniemenkatu 23 sekä Mikkelissä Hallituskatu 7 A 1.

Keittiöissä voi työskennellä kerrallaan 10–20 kurssilaista. Ruokakurssi kestää noin neljä tuntia, jona aikana valmistetaan teeman mukainen ateriakokonaisuus, syödään yhdessä ja siistitään keittiö. Kotiin saa ruokaohjeet vietäväksi.

Ryhmä voi tuoda omat teeman mukaiset ruokajuomat. Muutoin ruokajuomana on vesi.

Hinnasto
Päivä- ja työhyvinvointikurssit (Huomio! ma- pe klo 9-15) 60,- +alv/osallistuja.
Ilta- ja lauantaikurssit 70,- +alv/osallistuja.
Minimilaskutus on 10 osallistujaa.
Kurssitarjottimen ulkopuolelta tilatuista teemoista veloitamme 100,- räätälöintimaksun.
Laskutamme teitä tapahtuman jälkeen.

Kurssin voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen sovittua päivämäärää. Mikäli kurssi peruuntuu tämän jälkeen meistä riippumattomista syistä, veloitamme sakkomaksuna 300,-.

Varaathan mukaasi sisäjalkineet keittiötyöskentelyä varten. Esiliinat saatte meiltä kurssin ajaksi käyttöönne.


Tilauskurssien teemat

Maistuvat merenelävät

Merenelävistä saa loihdittua monenlaisia herkullisia ruokia. Erilaiset meren antimet kuten scampit ja simpukat ovat pikaruokaa parhaimmillaan. Merenelävät ruokakurssilla perehdymme erilaisten merenelävien käsittelyyn ja niiden ruoaksi valmistamiseen. Valmistamme kurssikerran aikana monipuolisen aterian alkupaloista jälkiruokaan.

Makumatka Koreaan

Pöydässä notkuu tusina eri herkkuja, jotka koostuvat viidestä eri väristä ja mausta. Korea sijoittuu kahden vahvan ruokakulttuurimaan, Kiinan ja Japanin väliin, sen erottaa kuitenkin naapurimaistaan etenkin runsas mausteiden käyttö. Ateria koostuu monista pienistä ruokalajeista, jotka on maustettu mm. soijakastikkeella, inkiväärillä ja paahdetuilla seesaminsiemenillä. Kurssilla valmistamme ja maistelemme yhdessä maailman terveellisimmäksi ruoaksikin mainostettua kimchiä, naudanliha-bulgogia ja tutustumme bibimbad-klassikkoannokseen.

Kotimakkaroita

Makkaroiden valmistaminen on hauskaa ja palkitsevaa. Kurssilla saa perustiedot kotimakkaroiden valmistamisesta, ja voit sen jälkeen herkutella myös kotona itse valmisteluilla makkaroilla. Valmistamme neljää erityyppistä makkaraa lisukkeineen, vuoden ajat huomioiden.

Käsittelemme kalaa

Erilaisia sesongin kaloja opetellaan käsitellään suomustamalla, suolistamalla, fileoimalla, nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttänen.

Riistaruokia

Riistaruokakurssilla opit käsittelemään ja valmistamaan ruoaksi kauden riistalihaa. Valmistamme riistasta yhdessä muiden kausituotteiden juureksien, sienien ja marjojen kanssa herkullisen kokonaisuuden. Kurssilla valmistetaan saatavuuden mukaan eri riistalihoja. Kurssi järjestetään syyskuusta marraskuuhun.

Ruokaa miesten makuun

Valmistetaan helppoja ja maukkaita ruokia miesten makuun. Keskustellaan hyvistä elintarvike- ja ruokavalinnoista, kasvisten käytöstä, ruokarytmistä. Kannustetaan valmistamaan ruokaa itse ja nauttimaan ruoasta.

Marttojen ruoka on hirveä

Marttojen ruoka on hirveä -kurssilla opit käyttämään monipuolisesti hirvenlihaa.
Hirvenliha on ehtaa lähiruokaa, joka taipuu monenlaisiin herkkuihin. Kurssilta saamillasi marttojen opeilla valmistat vaivattomasti esimerkiksi mehevät hirvenlihapullat tai suussa sulavaa pastramia, jolla voit aloittaa täydellisen riistaillallisen.

Korealainen ateria

Pöydässä notkuu tusina eri herkkuja, jotka koostuvat viidestä eri väristä ja mausta. Korea sijoittuu kahden vahvan ruokakulttuurimaan, Kiinan ja Japanin väliin, sen erottaa kuitenkin naapurimaistaan etenkin runsas mausteiden käyttö. Ateria koostuu monista pienistä ruokalajeista, jotka on maustettu mm. soijakastikkeella, inkiväärillä ja seesaminsiemenillä

 

 

Jaa sivu