Kuopion Kässäkahvila

Tervetuloa mukaan kässämarttojen iloiseen seuraan olitpa jo pitkään käsitöitä harrastanut tai vasta aloittelemassa käsityöharrastusta. Ohjaajien johdolla oppimme ja tutustumme käsitöiden saloihin. Jokaisella tapaamiskerralla on oma teemansa, jotka vaihtelevat kudonnasta ja neulonnasta huovutukseen ja askarteluun.

Tapaamme kahden viikon välein klo 16–18. Kokoontumiseemme vaikuttaa mahdolliset koronan aiheuttamat alueelliset rajoitukset. Näistä tiedotamme tarvittaessa erikseen. Muistathan, että kokoonnumme uudessa paikassa: Suokadun Palvelutalo ruokala, Maljalahdenkatu 7. Tervetuloa mukaan!

Muistathan ottaa niin kuin ennenkin oma käsityö mukaan, jos joudumme muuttamaan äkisti ohjelmaa. Lisäksi jatkossa emme keitä kahvia, vaan jokainen voi ottaa oman evään mukaan niin halutessaan.

 

Mikkelin kässäkahvila ei tällä hetkellä kokoonnu. Hallituskatu 7 A 1, 3. kerros klo 17–19.30

Kässäkahvila on ilmainen ja avoin kaikille käsitöistä kiinnostuneille, eikä sinun tarvitse kuulua marttoihin tullaksesi mukaan toimintaan. Kokoontumiskerroilla on aina ohjattua tekemistä, mutta voit tulla myös mukaan jatkamaan omia keskeneräisiä käsitöitäsi tai muuten vain seurustelemaan paikan päälle. Kässäkahvila järjestetään parillisten viikkojen maanantaisin.

Voit ostaa ohjaajilta tarvittavia materiaaleja, pois lukien langat. Varaathan tällöin käteistä tarvikemaksuja varten. Paikalla on vapaaehtoinen kahvimaksu. Huom: alle 13-vuotiaat vain huoltajan seurassa!

Itä-Suomen Martat ry/Varkauden Kässämartat.

Yhdistyksen toiminta perustuu iloiseen yhdessä olemiseen ja käsitöiden tekemiseen. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki käsitöistä kiinnostuneet taidoista riippumatta.

Yhdistyksemme tarkoitus on edistää yhteisöllisyyttä ja elävää käsityöperinnettä seurustelun merkeissä.

Kokoonnumme parillisten viikkojen tiistaisin Varkauden TaitoShopilla, Kauppakatu 17, klo 17.00-19.00.

Tervetuloa mukaan iloiseen toimintaamme!

Seuraa meitä  Facebookissa:  Varkauden Kässämartat, Instagramissa: itasuomenmartat

Lisätietoja:  Johanna Multanen, itasuomenmartat@gmail.com

Kässämarttatoiminta järjestetään yhteistyössä OK-opintotukikeskuksen kanssa

____________________________________________________________________

 

Kuopion, Mikkelin ja Varkauden kässäkahviloiden tapaamiskertojen teemat löydät täältä.