Lapuan Kankurit

Lapuan Kankurit on suomalainen kutomo, joka valmistaa keittiö- ja kattaustekstiilejä, sauna- ja kylpytekstiilejä sekä sisustustekstiilejä luonnonmateriaaleista. Me toimimme aidosti vastuullisesti. Meille vastuullisuus tarkoittaa, että tunnemme koko valmistusketjun langasta valmiiksi tuotteeksi, ja voimme kertoa siitä avoimesti myös asiakkaillemme. Vastuullisuus on myös sitä, että valitsemme raaka-aineemme viisaasti, ja siksi käytämme paljon ekologista 100 % eurooppalaista pellavalankaa. Suunnittelussamme pyrimme kehittämään tuotteita, jotka kestävät aikaa ja joilla on useita käyttömahdollisuuksia vuosien kuluessa.  Ammattitaitoiset työntekijämme loimaavat, kutovat ja viimeistelevät pellavatuotteet kutomossamme Lapualla.

Martat saavat jäsenetuna 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteita verkkokaupassamme koodilla MARTAT2024. Syötä alennuskoodi MARTAT2024 verkkokaupan kassalla sille valittuun kenttään. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus on voimassa 31.12.2024 saakka.

Tervetuloa ostoksille www.lapuankankurit.fi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään, jos sinulla on kysyttävää yrityksestämme tai tuotteistamme. Ota yhteyttä sähköpostitse info@lapuankankurit.fi tai p. 064338300.

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Lapuan Kankureiden tuotteisiin ja toimintaan! Meillä voit järjestää myös mieleenpainuvan kokouksen. Kysy meiltä lisää erilaisista ryhmäpaketeistamme.

Seuraa yritystämme myös somessa @lapuankankurit.