Jäsenlasku e-maksuna

Marttojen jäsenmaksun voi maksaa myös e-laskulla. E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka saat paperisen laskun sijaan suoraan verkkopankkiisi. Voit tehdä Marttojen jäsenmaksusta e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Jos teet e-laskusopimuksen Marttojen jäsenmaksusta 15.12.2023 mennessä, saat jo vuoden 2024 jäsenyyttä koskevan laskun helppona ja turvallisena e-laskuna. Samalla luonto kiittää, kun pystymme vähentämään paperilaskujen määrää.

Näin otat e-laskun käyttöön:

  • Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi.
  • Valitse laskuttajaluettelosta Marttaliitto ja laskutusaiheeksi JÄSENMAKSU.
  • Syötä tunnistetietona jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi tai sinulle tulleen Martat-lehden takakannesta. Jäsennumero merkitään ilman sen edessä olevaa L-kirjainta.
  • Saat jatkossa jäsenmaksulaskun e-laskuna verkkopankkiisi, jossa sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä lasku.
  • Halutessasi voit liittää e-laskun automaattiseen maksamiseen, jolloin pankki veloittaa laskun summan automaattisesti tililtäsi eräpäivänä.

Voit tehdä Marttojen jäsenmaksusta e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi helposti myös vuoden 2024 jäsenmaksun maksamisen yhteydessä. Merkitse tällöin omassa verkkopankissa maksun yhteydessä halusi maksaa Marttaliiton jäsenmaksulaskut jatkossa e-laskuna.

Lisätietoa ja ohjeita e-laskusopimuksissa saat aina omasta pankistasi.

Marttaliitto ottaa vuoden 2024 alusta käyttöön sähköpostilaskun. Sähköpostilaskun saavat kaikki jäsenet, joiden sähköposti on ajan tasalla Marttarekisterissä eli jäsenrekisterissämme. Jäsenet, joilla ei ole Marttarekisteissä sähköpostiosoitetta, saavat jatkossakin paperilaskun. Myös maksumuistutukset tulevat aina paperilaskuna. Voit jatkossakin maksaa Marttojen jäsenmaksun myös e-laskuna.