Kotipuutarha-lehti

Kotipuutarha-lehti jäsentilauksena

Puutarhaliitto ry:n julkaisema Kotipuutarha-lehti on Suomen vanhin ja arvostetuin puutarhaharrastajien erikoislehti. Lukijamme kuvailevat Kotipuutarhaa asiantuntevaksi, ajankohtaiseksi ja laadukkaaksi lehdeksi, josta saa aina hyviä vinkkejä kasvien ja puutarhan hoitoon sekä hyötyviljelyyn.

Kotipuutarha-lehti uudistuu maaliskuussa 2023. Uudistuvan lehden sisältö on tarkoin mietitty palvelemaan moninaista harrastajajoukkoa. Uudistuksen myötä lehti saa myös uuden ulkoasun ja paperin. Ilolla voimme myös kertoa, että jatkossa Kotipuutarha painetaan hiilineutraalisti.

Marttojen jäsenenä voit tilata Kotipuutarhan edulliseen jäsenetuhintaan 64 € / vuosi (norm. kestotilaus 95 €/vuosi). Jäsentilaus sisältää lehden kotiin kannettuna sekä digitunnukset, joilla tilaaja pääsee lukemaan näköislehtiä ja vain tilaajille tarkoitettuja kirsikka-artikkeleita Kotipuutarhan nettisivuilla.

Monipuolinen digisisältö täydentää lehteä

Myös Kotipuutarha.fi uudistuu maaliskuussa 2023. Luvassa on roppakaupalla uusia vinkkejä ja inspiraatiota puutarhanhoitoon ja oman sadon kasvattamiseen. Uudistuvilta nettisivuilta löydät muun muassa alati kasvavan kasvikirjaston sekä valmiita istutussuunnitelmia. Raotamme ovea myös puutarhakulttuuriin ja hyvinvointiin, jossa puutarhalla on tärkeä rooli. Nettisivuilta löydät myös Kotipuutarhan näköislehtiarkiston, jossa luettavanasi on yli 10 vuoden lehdet.

Jäsenetuhintaisen tilauksen voit tehdä helposti nettilomakkeella https://kotipuutarha.fi/martat/

Jäsentilauksen yhteydessä anna oman Marttayhdistyksesi nimi.

Kotipuutarhan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8–16

Kukkaisia ja satoisia hetkiä puutarhassa!