S-ryhmän hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat Marttaliiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiivi- kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista.

Vuoden 2023 tarjoushotelleissamme on laaja kattaus vetovoimaisia kaupunkikohteita. Muun muassa Espoon hotellimme Original Sokos Hotel Tapiola Garden tai kokonaan uusi hotelli Heymo 1. Se on aivan uudenlainen flexible service -hotelli, jossa kaikki olennainen on huomioitu ja kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi. Vieressä metro, Keilaniemen huippuyritykset, Aalto-yliopisto ja ulkoilureitit meren rannalla. Toinen uutuus on Helsingin ytimessä sijaitseva täysin uusittu Solo Sokos Hotel Torni tai vaikkapa Kouvolan uusittu Original Sokos Hotel Vaakuna.

Hintaetu jäsenille on voimassa vain netin kautta tehdyissä varauksissa. Varaukset voit tehdä nettisivuillamme käyttämällä varuskoodia LIITTOTARJOUS. Näet heti parhaat saatavilla olevat hinnat. Varausvahvistuksen saat suoraan sähköpostiisi.

Jäsenetu -15% päivän hinnoista. Tarjoukset ovat voimassa ajalle 1.1-31.12.2023.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan vapaa-ajasta!

VARAA MAJOITUS TÄÄLTÄ