Ryijypalvelu-RP Oy

Ryijypalvelu-RP Oy on yksi Suomen vanhimmista ryijytarvikkeita ja valmiita ryijyjä myyvä yritys, perustettu jo 1950-luvulla tukemaan Sotainvalidien Veljesliiton jäsenten kuntoutusta, kun valtiovallan rahat eivät olleet riittävät. Vuodesta 2000 yritys on ollut yksityisessä omistuksessa. Ryijypalvelu-RP Oy on ainoa suomalainen ainoastaan ryijyihin ja ryijytarvikkeisiin keskittyvä erikoisliike.

Ryijypalvelu-RP Oy:llä on valikoimissaan yli tuhat eri taiteilijoiden suunnittelemaa ryijymallia, sillä oman malliston lisäksi yritys myy yksinoikeudella Neoviuksen ja Tarinaryijyjen ryijyjä ja ryijymalleja. Ryijyjä on myös mahdollista saada ryijyohjeet omasta kuvasta. Martat ovat tervetulleita tutustumaan Ryijypalvelun ryijynäyttelyyn hyvien liikenneyhteyksien ja ison parkkipaikan äärelle Helsingin Oulunkylään ke ja to 17.00 -19.00 tai isommille ryhmille erikseen sovittaessa muulloinkin. Valikoimaan voi tutustua myös netissä www.ryijypalvelu-rp.fi, kunhan huomioi, että lankojen värit voivat olla ruudulla vähän oikeasta poikkeavia. Myynnissä on myös kuvastoja ryijyistä hintaan 15 € + 16.50 € toimituskulut (Postin hinnoittelun vuoksi kannattaa siis tehdä kuvastoista kimppatilauksia). Isoista ryijypaketeista on saatavilla tarvittaessa lankanäytteitä, jotta väreistä voi varmistua ennen tilausta.

Valikoimasta löytyy kahdenlaisia ryijytarvikepaketteja. Toiset tehdään kutoen kangaspuissa ja toiset ommellen valmiille pehmeälle Suomen parhaaksikin kehutulle villakangaspohjalle, jossa ryijynukka ommellaan käsinkudotun ryijypohjan pinnassa oleviin pellavaisiin loimilankoihin.

Tee tilauksesi joko Ryijypalvelu-rp:n verkkosivujen tilauslomakkeella https://www.ryijypalvelu-rp.fi, puhelimitse 05064342 tai sähköpostitse (info@ryijypalvelu-rp.fi). Mainitse tilauksesi yhteydessä, mistä marttayhdistyksestä olet saadaksesi -10% jäsenedun ryijytuotteista. Huomaa, että toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan.