Tertin kartano

Tertin kartano toivottaa Martat tervetulleeksi herkuttelemaan, ostoksille, tutustumaan pihapiiriin ja puutarhaan. Tertin kartano Mikkelissä 5-tien varrella tunnetaan ruoastaan ja vieraanvaraisuudestaan. Erilaiset kokoukset ja tapahtumat ruokatarjoiluineen ovat olleet kartanoa isännöivän Pylkkäsen perheen intohimo vuodesta 1978 lähtien, jolloin kartanon päärakennuksen saliin katettiin ensimmäisen kerran eteläsavolainen pitopöytä. Nykyisin Tertin kartano on kulinaristien kestihovi, toimiva maatila ja kodikas hotelli, jonka kahvilapuodissa tarjoillaan lounasta ja lämpimäisiä joka päivä läpi vuoden. Tervetuloa ravintolaan, kahville ja ostoksille tai viipymään pidemmäksikin aikaa! Kartanon puutarhoihin ja metsään pääset tutustumaan ohjatuilla kierroksilla.

Lisätietoa Tertin kartanosta tästä.

Verkkokauppan edut

Verkkokaupassa on yli 100 Tertin kartanon suomessa valmistettua herkkutuotetta. Tilauksen yhteydessä koodilla Martat saat -20 % verkkokauppatilauksista. Verkkokauppaan pääset tästä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään, jos sinulla on kysyttävää yrityksestämme tai tuotteistamme. Ota yhteyttä sähköpostitse tertti@tertinkartano.fi tai p. 015 176 012.

Edut ovat voimassa 31.12.2024 saakka.

Seuraa yritystämme myös somessa @tertti.