Jäsenlasku sähköpostiin

Marttaliitto ottaa vuoden 2024 alusta käyttöön sähköpostilaskun. Vähentämällä paperijätettä, toimimme marttajärjestön kestävän arjen arvojen mukaisesti. Sähköpostilaskun saavat kaikki jäsenet, joiden sähköposti on ajan tasalla Marttarekisterissä eli jäsenrekisterissämme. Kaikki muut saavat jatkossakin paperilaskun tai e-laskun, jos ovat sen erikseen tilannet verkkopankissaan. Maksumuistutukset tulevat aina paperilaskuna. Voit jatkossakin maksaa Marttojen jäsenmaksun myös e-laskuna.

Näin maksat sähköpostilaskun

Saat sähköpostiisi laskun, kun uusi jäsenkautesi alkaa. Viestin lähettäjänä on Maventa Transactions. Viestin otsikkona on Lasku (laskun numero) Lähettäjältä Marttaliitto ry. Tämän viestin avaaminen on turvallista.

Sähköpostin liitteenä on lasku, jonka saat auki klikkaamalla liitettä. Voit ladata laskun myös viestissä olevasta linkistä. Linkistä avautuu uusi välilehti, jossa pyydetään sähköpostissa ilmoitettua salasanaa. Salasana on linkin yläpuolella oleva numerosarja.

Muistathan käyttää laskusta löytyvää viitenumeroa, jotta maksu kohdistuu oikeaan jäsenyyteen. Viitenumero on henkilökohtainen.

Huomaathan, että et voi vastata Maventa Transactionin lähettämään viestiin. Kysymykset jäsenmaksusta voit lähettää osoitteeseen jarjestosihteeri@martat.fi.