Krapi

Krapi – Huolenpitoa ja aitoja kohtaamisia vuodesta 1911

Hotelli – Ravintolat – Kulttuuri

Krapi loi jo reilut sata vuotta sitten puitteet kaupungistuvien suomalaisten hengähdyshetkille tarjoamalla huolenpitoa ja kokonaisvaltaisia elämyksiä. Krapilla viljeltiin maata ja pidettiin yllä maataloutta, tehtiin ruokaa oman tilan aineksista ja pidettiin hyvää huolta tilalle saapuvista vieraista. Vuodet ja vuosikymmenet ovat vaihtuneet, mutta mikään ei ole muuttunut. Krapin ydin on yhä edelleen sama. Se asuu ihmisten kohtaamisissa, jotka nivoutuvat yhteen suomalaisen pitopöydän ja tarinoiden äärellä.

Krapin emäntä ja Marttaliiton kunniapuheenjohtaja Salme Holma järjesti kotonaan kesäsunnuntaisin lounaita Krapilla jo 1960-luvun lopulta lähtien. Vieraita tuli pitkienkin matkojen takaa nauttimaan tilan tuotteista tehtyjä pitoruokia. Isäntä Matti hoitilehmät ja sokerijuurikkaat ja emäntä Salme vieraat. Salmen Marttaravintola (nykyisin ravintola Krapihovi) lienee ollut Suomen ensimmäisiä Pop-up –ravintoloita.

Nuku ja herää hemmoteltuna

Marttana saat 15 % alennuksen majoituksesta hotelli Krapissa, varaukset hotelli@krapi.fi /09 274841 / https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsKrapi

Ruokapöytä kertoo talon tarinan

Marttana saat 10 % alennuksen ravintoloiden Krapihovi ja Mankeli ruoka-annoksista & pitopöydästä ravintola Krapihovissa

Hyvään ruokaan laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän. Reseptivihkossa kaikki on tallessa, sukupolvien matka; sillit, murekkeet, pateet, makkarat, salaatit, kastikkeet, piirakat ja kiisselit. Kaikilla oma tarina kuljetettavanaan. Keittiössä syntyy talon sielu, makuja ja hyvää mieltä sekä huolenpitoa.

Varaukset: 09–27 48 41 / myynti@krapi.fi /
https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsKrapi

Edut saat käyttöösi näyttämällä Marttaliiton jäsenkorttia. Etu kahdelle/kortti. Mainitse tästä myös varauksen yhteydessä, online-varaamossa kirjoittamalla: ”Martta” kampanjakoodi kenttään.

Lue lisää ja tutustu www.krapi.fi