Etiopian vammaiset naiset 2019–2021.

Marttaliitto ja vammaisten ihmisoikeusjärjestö Kynnys työskentelevät yhdessä Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa vammaisten naisten järjestö Ethiopian Women with Disablities National Associationin kanssa. Tuemme naisten mahdollisuutta kokoontua, vaihtaa kokemuksia, puolustaa oikeuksiaan, päästä omaan ammattiin ja oppia lisää ravitsemuksesta ja ruuanvalmistuksesta. EWDNA myös kouluttaa viranomaisia ja tekee vaikuttamistyötä vammaisten naisten oikeuksiin liittyvissä asioissa.

Jäseniä EWDNA:ssa on yli tuhat ja heistä yli sata on jo käynyt Marttojen kurssin. Hankkeen toinen vaihe jatkuu vuoden 2021 loppuun saakka. Kun tuet Marttojen kehitysyhteistyötä, osa rahoista menee EWDNA-järjestön kurssitoimintaan.

Lue EWDNAn perustajan Berhanen elämäntarina täältä Minun tarinani: Berhane Daba

Etiopian kynnyksellä -diasarja vammaisista naisista kehitysmaissa: Etiopian kynnyksellä -esitys pdf

Etiopian kynnyksellä ruokakulttuuri -diasarja pdf: Etiopian kynnyksellä ruokakulttuuri pdf

Lahjoita

Annos Afrikkaa

Syksyllä 2020 ilmestyy uusi ruokakurssiaineistomme Annos Afrikkaa, joka sisältää tarinoita ja reseptejä kaikista kahdeksasta maasta, joissa Martoilla on ollut kehitysyhteistyöhankkeita vuosina 1980-2020. Kokeile etiopialaisia reseptejä kotona tai marttaillassa:

Kysy piiristäsi yhteystietoja kansainvälisiin marttoihin. Syksyllä 2018 15 marttaa vieraili tutustumassa toimintaan. He ovat käytettävissä marttailtoihin kertomaan työstä ja näyttämään kuvia paikan päältä.