Marttojen jäsenmaksun voi maksaa myös e-laskulla. E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka saat paperisen laskun sijaan suoraan verkkopankkiisi. Voit tehdä Marttojen jäsenmaksusta e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Jos teet e-laskusopimuksen Marttojen jäsenmaksusta 15.12.2022 mennessä, saat jo vuoden 2023 jäsenyyttä koskevan laskun helppona ja turvallisena e-laskuna. Samalla luonto kiittää, kun pystymme vähentämään paperilaskujen määrää.

Näin otat e-laskun käyttöön:

  • Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi.
  • Valitse laskuttajaluettelosta Marttaliitto ja laskutusaiheeksi JÄSENMAKSU.
  • Syötä tunnistetietona jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi tai sinulle tulleen Martat-lehden takakannesta. Jäsennumero merkitään ilman sen edessä olevaa L-kirjainta.
  • Saat jatkossa jäsenmaksulaskun e-laskuna verkkopankkiisi, jossa sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä lasku.
  • Halutessasi voit liittää e-laskun automaattiseen maksamiseen, jolloin pankki veloittaa laskun summan automaattisesti tililtäsi eräpäivänä.

Voit tehdä Marttojen jäsenmaksusta e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi helposti myös vuoden 2023 jäsenmaksun maksamisen yhteydessä. Merkitse tällöin omassa verkkopankissa maksun yhteydessä halusi maksaa Marttaliiton jäsenmaksulaskut jatkossa e-laskuna.

Lisätietoa ja ohjeita e-laskusopimuksissa saat aina omasta pankistasi.