Martat harrastavat monenlaisia kädentaitoja ja tekevät käsitöitä. Kädentaidot ja itsetekeminen on yksi toimintamuoto, johon innostamme yhdistystoimijoita. Tiesithän, että martoilla on myös omia kässämarttaryhmiä eri puolilla Suomea. Lisätietoa kässäryhmistä saat oman alueesi marttapiiristä.

Marttojen käsityötoiminta

 

Kässämarttojen toimintaa

Vuonna 2019 Marttaliitto ja Marthaförbundet täyttävät 120 vuotta. Myös Kätilöliitto juhlii samana vuonna 100-vuotista taivaltaan. Yhteisen juhlavuoden kunniaksi olemme toteutamassa Sukat äidille -tempausta.

Sukat äidille on tänä vuonna toteutettava juhlavuoden tempaus, jonka aikana järjestöt lahjoittavat ensimmäisen lapsensa synnyttäneelle ja adoption kautta äidiksi tulevalle villasukat. Villasukkien avulla osoitamme ensisynnyttäjille tukemme ja kerromme välittävästä ja arvokkaasta työstämme.

Lämmin kiitos monille jo mukana oleville martoille ja kaikille muillekin vapaaehtoisille. Sukkia on neulottu ahkerasti ympäri Suomen. Kampanja kestää vuoden loppuun saakka. Haluamme ilahduttaa äideiksi tulevia vuoden viimeisenä päivänäkin.

Kutsumme martat, marthat, kätilöt sekä muut innokkaat vapaaehtoiset tekemään erilaisia ja eri tekniikoilla tehtyjä villasukkia uusille äideille vuoden 2019 aikana. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa sukat äidille kampanjasta

Sinustako kässämartta?

kässämarttaesittely_dia1

kässämarttaesittely_dia2

kässämarttaesittely_dia3

kässämarttaesittely_dia4

kässämarttaesittely_dia5

kässämarttaesittely_dia6

dia7

kässämarttaesittely_dia8

kässämarttaesittely_dia9

kässämarttaesittely_dia10

kässämarttaesittely_dia11

kässämarttaesittely_dia12

Marttojen käsityöryhmät kokoontuvat Kässäkahviloihin

Kässäkahvilat ovat marttojen käsityöryhmien kokoontumispaikkoja. Kässäkahviloiden yhtenäinen ilme luo yhteenkuuluvuutta ja helpottaa viestintää. Jokaisessa piirissä on Kässäkahvilalle tarvikkeita.

Kässäkahvilan tulostettavat materiaalit

Jaa sivu